icon
Logo

Behaal uw PE-punten met onze geaccrediteerde gebruikerstrainingen

 

Ook in 2021 zijn onze gebruikerstrainingen voor Stratech Perspectief weer geaccrediteerd door diverse organisaties.

Met onze training bent u beter voorbereid op de verwachte toename aan schulden door de coronacrisis. Daarnaast spijkert u uw kennis en vaardigheden bij en behaalt u direct uw PE-punten!

Breed aanbod aan trainingen

Ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief kan voor verschillende soorten van sociaal financiële dienstverlening worden ingezet. In onze trainingen gaan we dieper in op hoe de software deze dienstverlening het best kan ondersteunen.

Zo bieden we in  2021 de volgende gebruikerstrainingen aan. Klik op de training voor meer informatie, de data en om u direct in te schrijven!

 • Training Stratech Perspectief voor Beschermingsbewind

  In deze training leert u hoe u middels de software de financiën van uw cliënt kunt beheren. Daarnaast wordt in deze training aandacht besteed aan de Rekening & Verantwoording en boedelbeschrijving.
  √ Bureau Wsnp: 5 PE-punten Vaardigheden
   NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren

 • Training Stratech Perspectief voor Schuldhulpverlening
  De training voor schuldhulpverleners gaat in op het inzetten van een schuldhulpverleningstraject, inclusief het opvoeren van schulden, het gebruiken van de Vtlb-calculator en het uitvoeren van een herverdeling. 
   Bureau Wsnp: 5 PE-punten Vaardigheden
   NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren
  √ Kiwa: 5 punten Vaardigheden

 • Training Stratech Perspectief voor Budgetbeheer
  In de training Stratech Perspectief voor budgetbeheer leert u onder andere hoe u alle inkomsten en uitgaven voor uw cliënt beheert en zo een beter beeld krijgt van het uitgavenpatroon van uw cliënt.
   Bureau Wsnp: 5 PE-punten Vaardigheden
   NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren

Beheer zelf uw applicatie

Daarnaast organiseren we twee verschillende trainingen die gericht zijn op key-users of applicatiebeheerders. Klik op de training voor meer informatie, de data en om u direct in te schrijven!

 • Training Applicatiebeheer Stratech Perspectief
  Deze training Applicatiebeheer leert u om op een gestructureerde en eenvoudige wijze zelf aanpassingen te doen in Stratech Perspectief.
   Bureau Wsnp: 2 PE-punten Vaardigheden
   NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren

 • Training Documentgenerator Stratech Perspectief 
  Heeft u behoefte aan (nieuwe) rapportages? Of wilt u wijzigingen doorvoeren in de brieven? U leert het in de training Documentgenerator.
   Bureau Wsnp: 10 PE-punten Vaardigheden
   NBPB: 10 gecertificeerde studie-uren

Afgestemd op uw vraagstukken

Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt voorafgaand aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Uiteraard behoort een training op maat bij u op locatie ook tot de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op!

Direct inschrijven

Schrijf u direct in voor één van onze gebruikerstrainingen en behaal uw PE-punten!

Inschrijven

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Bekijk mogelijkheden
#