icon
Logo

Basistraining Stratech Insight

Hoe maakt u selecties op algemene gegevens of in- en uitstroom? Hoe bewaart u filters? En hoe maakt u een presentatie in Stratech Insight?

In deze praktische Basistraining voor Stratech Insight krijgt u antwoord op al uw vragen.

Enschede 2 april 2020, 10:00 - 15:00

Over Stratech Insight

Stratech Insight is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee u op eenvoudige en visuele wijze gegevens uit Stratech Perspectief kunt analyseren en omzetten in actuele managementinformatie. Lees hier meer over Stratech Insight.

Inhoud van de Basistraining Stratech Insight

De Basistraining laat u als gebruiker kennis maken met de mogelijkheden in Stratech Insight. De training start met een algemene toelichting op de basisfunctionaliteiten van Stratech Insight. Vervolgens leert u, door het maken van opdrachten, hoe u de gewenste overzichten kunt maken. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de vragen:

  • Hoe maak ik selecties op algemene gegevens?
  • Hoe maak ik selecties op in- en uitstroom?
  • Hoe maak ik selecties over bepaalde periodes?
  • Hoe bewaar ik filters?
  • Hoe maak ik een presentatie?

Praktische info

De training duurt één dag (van 10.00 tot 15.00 uur) en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 425,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. Op deze training zijn de Opleidingsvoorwaarden Standaard van toepassing.

Trainingsdata

De training vindt plaats op de volgende datum. 

  • Donderdag 2 april 2020

Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training bij u op locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Basistraining Stratech Insight!

INSCHRIJVEN