icon
Logo

Verhuur van jouw aanbod vanuit één systeem

Voor een succesvolle bedrijfsvoering en tevredenheid van je gasten bent je in hoge mate afhankelijk van je reserveringssysteem. Het is voor jou erg belangrijk een partner te hebben die haar softwareoplossing blijft doorontwikkelen en de service biedt op het moment dat het nodig is. Hiervoor ben jebij ons aan het juiste adres!


Met ons flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem heb je een complete administratieve oplossing voor al je parken in handen. Door middel van een zelf vorm te geven boekingsmodule op je eigen website, aansluitend boeken en koppeling met toonaangevende touroperators haal je optimaal rendement uit je aanbod. Daarnaast biedt ons systeem mogelijkheden voor gastenmarketing, benchmarking en management informatie.

Met onze specialisten, met ruim 30 jaar ervaring in de recreatiebranche, zijn wij jouw perfecte partner!

 

Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast over ons reserveringssysteem!
hero

Onze reserverings- systemen

Met Stratech als jouw kennispartner ben je verzekerd van de juiste ondersteuning van alle processen van jouw verhuurorganisatie. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen!

Complete totaaloplossing

Voor een volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing, kan het reserveringssysteem Stratech-RCS worden uitgebreid met de volgende functionaliteiten:

 • Stratech Insight: gebruiksvriendelijke tool die altijd en overal inzicht geeft in de actuele management-informatie van je recreatiebedrijf
 • Stratech Campaign: eenvoudig gasten segmenteren en gepersonaliseerde berichten sturen, waarna je met behulp van het marketingdashboard volledig inzicht hebt in alle campagneresultaten
 • Stratech Benchmark: inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht

De voordelen op een rij

 • Meer boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat

 • Altijd actueel inzicht in managementinformatie

 • Optimale gastmarketing met Stratech Campaign

"Wij zijn tot nu toe erg tevreden over de overstap naar Stratech. Het voortraject en de implementatie zijn soepel verlopen. We verwachten met Stratech-RCS Enterprise een succesvolle toekomst tegemoet te gaan!"

Pim Janssen

ChaletsPlus

De voordelen op een rij

 • Totaaloplossing voor al uw parken

 • Optimale gastenmarketing met Stratech Campaign

 • Goede service en doorontwikkeling

"Met de aanvulling van Stratech Insight en Stratech Campaign is Stratech voor nu compleet!"

Lees verder

Marc Ruijtenberg

Strandpark De Zeeuwse Kust

De voordelen op een rij

 • Benchmark Verblijfsrecreatie: eigen prestaties vergelijken met de markt

 • Meer boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat

 • Volledig touroperatorbeheer

"Onze insteek was een partner voor jaren te zoeken en we kunnen stellen dat dat is gelukt! We werken op een goede en positief kritische manier samen, waarbij we Stratech als betrouwbare en kundige partner hebben ervaren."

Lees verder

Angelique Joosten

Recreatiepark De Leistert

De voordelen op een rij

 • Altijd actueel inzicht in managementinformatie

 • Besparing op uw personeelskosten

 • Voorkomen moeilijk boekbare perioden in uw planbord met Aansluitend Boeken

"Ik vind het contact met de mensen van Stratech erg leuk, misschien nog wel één van de belangrijkste dingen; het vertrouwen. Ik ben heel blij dat we de overstap naar Stratech-RCS Enterprise hebben gemaakt!"

Lees verder

Hendrik-Jan Mensink

Vakantiepark De Twee Bruggen

De voordelen op een rij

 • Meer tijd voor meer gasten

 • Gebruiksvriendelijk en flexibel

 • Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van prijsberekening

"We willen graag met de tijd mee gaan, efficiënt werken en accuraat communiceren met onze gasten. Stratech helpt daarbij door haar betrouwbaarheid, flexibiliteit en de continue verbetering/innovatie van het systeem."

Lees verder

Annelie Bleckman

Vakantiepark De Kuilart

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij je ook graag tijdens diverse events bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen ons reserveringssysteem jouw verhuurorganisatie kan opleveren? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij jou op locatie contact met ons op!

img
Mark GerritsBusiness Manager