icon
Logo

Actuele stuur- en managementinformatie

Als recreatieondernemer bent u continu op zoek naar verbetering en optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Dit doet u om te kunnen groeien in bijvoorbeeld omzet, bezettingsgraad en winst. Hoe bepaalt u op welke onderdelen van het bedrijfsproces u moet sturen. En hoe zorgt u er voor dat u snel kunt reageren of liever nog anticiperen op actuele ontwikkelingen?

Stratech Insight is hiervoor de oplossing! Of het nu gaat om uw omzetgastenanalyse of bezettingsgraad; het dashboard maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie.

U wilt te allen tijde kunnen beschikken over de actuele management-informatie van uw recreatiebedrijf. Stratech Insight is hiervoor de oplossing!

De dashboards zijn volledig responsive en hierdoor geschikt voor elk type apparaat (pc, tablet en smartphone). Stratech Insight wordt elke nacht gesynchroniseerd waardoor u altijd beschikt over de meest actuele gegevens. Met één druk op de knop zijn alle dashboards eenvoudig rechtstreeks vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS, maar ook via het internet, te benaderen.

Stratech Insight wordt automatisch gevuld vanuit ons reserveringssysteem waarbij elke combinatie van de beschikbare gegevens kan worden gemaakt.

Het dashboard beschikt over meerdere tabbladen. U kunt eenvoudig schakelen tussen de verschillende tabbladen, daarnaast kunt u binnen deze schermen eenvoudig verbanden leggen en verschillende reserveringsgegevens combineren. Denk bijvoorbeeld aan analyses op basis van distributiekanalen, boekdata, aankomst/vertrekdata en accommodatietype. Gemaakte analyses kunnen vervolgens eenvoudig worden opgeslagen zodat deze altijd weer benaderd kunnen worden.

Volledig dynamisch

Doordat de tabbladen volledig dynamisch zijn kunt u inzoomen op elk detail. Hierdoor kan de herkomst van eventuele afwijkingen nauwkeurig worden bepaald.

Loopt de omzet van een bepaalde accommodatie op dit moment op begroting? En hoe verloopt de totale verblijfsomzet?

Recreatieondernemers sturen vaak op de gerealiseerde omzet ten opzichte van vorig jaar, zonder dat hier rekening wordt gehouden met eventuele wijzigingen in het aanbod. Het is voor u dan ook belangrijk uw bedrijf te sturen op begroting zodat u altijd beschikt over en stuurt op basis van de juiste, actuele managementinformatie. Om u hierin volledig te kunnen ondersteunen wordt de begroting die u in Excel maakt automatisch gesynchroniseerd met Stratech Insight.

Binnen dit begrotingstabblad wordt onderscheid gemaakt tussen boekdatum en verblijfsperiode. Hierdoor heeft u altijd inzichtelijk of de omzet van een bepaalde accommodatie op een bepaald moment voor of achter loopt, maar ook of de omzet van de verblijven voor een bepaalde periode voor of achter liggen op begroting.

 

 

Over Stratech Insight

 • Inzicht

  Altijd en overal inzicht in actuele managementinformatie van uw recreatiebedrijf

 • Stuurinformatie

  De juiste beslissingen nemen gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie

 • Groei

  Door de juiste inzichten groeien in omzet, bezettingsgraad en winst

Over Stratech Insight

Ervaringen van gebruikers

Software maken is onze passie. Wij helpen organisaties beter te ondernemen. Benieuwd naar hoe zij ondersteund worden door onze software?

Bekijk alle cases
hero

Veelgestelde vragen

 • Hoe vaak worden de gegevens ververst?

  Stratech Insight wordt elke nacht gesynchroniseerd met uw gegevens uit Stratech-RCS waardoor u altijd beschikt over actuele informatie.

 • Hoe is Stratech Insight te benaderen?

  Uw gegevens zijn eenvoudig en veilig, overal via iedere moderne internetbrowser door u te benaderen op zowel pc, tablet als smartphone.

 • Kan ik zelf selecties van gegevens maken?

  Ja, doordat de werkbladen volledig dynamisch zijn kunt u inzoomen op elk detail. U selecteert die delen van de grafieken waarop u wilt inzoomen.

 • Is het mogelijk gegevens eenvoudig te exporteren?

  Zeker, u kunt grafieken eenvoudig exporteren. U kunt het bijvoorbeeld exporteren als afbeelding, pdf of naar Excel.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij u ook graag tijdens diverse events bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen Stratech Insight uw recreatiebedrijf kan opleveren? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij u op locatie contact met ons op!

img
Kumar van GeffenAccount Manager
img
Rob StevensAccount Manager