icon
Logo

Compleet en flexibel reserveringssysteem

Een maximale bezetting, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar u als recreatieondernemer voor staat. U wilt zich dan ook volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, (online) boekingen en touroperatorbeheer.

Of het nu gaat om het beheer van uw reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in uw managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met andere leveranciers: ons boekingssysteem Stratech-RCS ontzorgt u volledig en biedt u hierdoor de perfecte oplossing!

Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stellen uw belangrijkste doelen te realiseren.

Met behulp van Stratech-RCS wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund: onze reserveringssoftware biedt u veel mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding (waaronder Elektronisch Bankieren en Automatische Incasso).

Doordat wij koppelen met toonaangevende partners op het gebied van onder andere online boeken, toegangscontrole, energiemanagement en facilitair management kunnen wij u de beste totaaloplossing bieden.

Gebruiksvriendelijk

Tijdens voor u drukke perioden zullen er veel medewerkers met het systeem moeten werken. Ondanks de vele mogelijkheden van onze reserverings- software hebben we de gebruikersvriendelijkheid nooit uit het oog verloren. Door de eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem zijn nieuwe medewerkers/seizoenskrachten in een mum van tijd ingewerkt. Medewerkers verschillende rechten geven? Geen probleem! U kunt deze rechten zelfs tot op document- en rapportniveau toekennen. 

De online boekingsmodule op uw eigen website is vaak uw belangrijkste verkoopkanaal. Een zo hoog mogelijke conversie is hier van groot belang. Door middel van onze koppeling voor het online boeken is het mogelijk een online boekingsmodule in uw website te integreren en te koppelen aan onze boekingssoftware. Deze boekingsmodule kunt u geheel zelf vormgeven: van het aantal stappen waarin er een online boeking gemaakt wordt tot hoe objecten, prijzen en beschikbaarheden worden getoond.

Tijdens het boekingsproces kunt u de gast de mogelijkheid bieden artikelen bij te boeken (upsell), een voorkeursboeking (inclusief plattegrondboeken) te maken en online te betalen via bijvoorbeeld iDeal. 

Aansluitend Boeken

Een efficiënte bezetting zonder dat u hiervoor handmatige acties hoeft te verrichten? Dat kan! Doordat ons systeem bij het maken van een online boeking automatisch de accommodatie kan selecteren dat het best aansluit op voorgaande en/of volgende boekingen, voorkomt u moeilijk boekbare perioden in uw planbord en kunt u een hogere bezetting realiseren. 

Mijn Omgeving voor Gasten

Om uw gasten zoveel mogelijk gemak te kunnen bieden, meer omzet te genereren door middel van upselling én aanzienlijke tijdbesparing op uw receptie te creëren, bieden wij u een eigen gastenportaal. Met behulp van de Mijn Omgeving voor Gasten kan uw gast eenvoudig eigen reserveringen bekijken, gegevens wijzigen of aanvullen, documenten bekijken, betalingen verrichten, artikelen bijboeken, zelfstandig in - en uitchecken en een nieuwe reservering maken zonder opnieuw de gastgegevens in te hoeven vullen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om artikelen enkel beschikbaar te maken voor de Mijn Omgeving. U kunt hiermee de gasten die hier gebruik van maken extra's bieden wanneer zij een boeking maken of bijboeken.

Uw aanbod zo breed mogelijk wegzetten zonder dat u hiervoor handmatig werk voor hoeft te verrichten? Onze real-time koppeling met de meest toonaangevende touroperators maakt dit mogelijk!

Met behulp van deze Channel Manager wordt uw aanbod vanuit ons boekingssysteem Stratech-RCS automatisch aangeleverd bij de door u geselecteerde en gekoppelde touroperators en online boekingsportalen, waardoor uw beschikbaarheid en prijzen altijd actueel zijn. Door de mogelijkheid van prijsdifferentiatie kunt u per kanaal voor uw eigen aanbod zowel de prijs als beschikbaarheid bepalen en heeft u dus zelf grip op welk aanbod u voor welke prijs via welk kanaal wegzet.

De gast- en reserveringsgegevens van iedere boeking die via de touroperator of het online boekingsportaal wordt gemaakt, worden real-time verwerkt in het boekingssysteem. 

Touroperators

We koppelen real-time met de volgende touroperators:

@Leisure Group, Aan Zee, ACSI, Allcamps, Allevakantiehuizen.nl, ANWB, Ardennen Relais, Belvilla, BestCamp, Booking.com, Bookit, Bookunited, Bungalows.nl, Bungalow.net, BungalowSpecials.nl, Camping and Co, CampGo.com, Campings.com, Camping Vision, Casamundo, CToutvert, Dansk Bil Ferie, Dansk Fri Ferie, Diskoffer, Eurorelais, Expedia.nl, Go-Tours, Hogenboom Vakantieparken, LUX-camp.nl, Pitchup, Prijsvrij Vakanties, Rent-a-tent, Roompot, Secureholiday.net, Suncamp holidays, Topic Travel, Vakantieboerderij.nl, VillaXL, Vodatent, Voordeeluitjes.nl, VVV-Ameland, VVV-Terschelling en VVV-Texel. 

Heeft u te maken met eigenaren? Binnen ons boekingssysteem legt u eenvoudig alle contractuele afspraken die u met een eigenaar heeft gemaakt vast en wordt het berekenen van de eigenarenafdrachten volledig geautomatiseerd.

Naast de flexibiliteit in afdracht mogelijkheden (evenredige en poolafdracht) kunt u de eigenaren eenvoudig facturen in rekening brengen (incidenteel en structureel) en kunt u eenvoudig een gelijkmatige omzetverdelingen over de accommodaties van eigenaren realiseren.

Mijn Omgeving voor Eigenaren

Om zo efficiënt mogelijk met de eigenaren te communiceren, bieden wij u een eigen eigenaren portaal. Met behulp van de Mijn Omgeving voor Eigenaren geeft u de eigenaren van de woningen online inzicht in de bezetting van hun accommodatie, waarnaast ze de mogelijkheid hebben om hun gegevens te wijzigen of aan te vullen. Ook is het voor hun mogelijk om blokkeringen en reserveringen te maken voor hun eigen accommodaties, voor bijvoorbeeld eigen gebruik of onderhoud.

Wilt u gebruik maken van verschillende (hardware) koppelingen maar de gehele aansturing doen vanuit één systeem? Dat kan! Wij koppelen met toonaangevende leveranciers op het gebied van onder andere toegangscontrole, facilitair management en energiemanagement waardoor alles centraal vanuit ons boekingssysteem kan worden aangestuurd.

Toegangscontrole

Het toegangsbeheer van uw recreatiebedrijf kan eenvoudig worden geregeld: onze reserveringssoftware kan namelijk koppelen met diverse toegangssystemen (slagboomsystemen en deursloten) op basis van onder andere sleutel, barcode en kentekenherkenning. U heeft daarnaast volledig inzicht in wie wanneer toegang heeft tot uw bedrijf.

Energiemanagement

Energiemeters kunnen direct vanuit onze reserveringssoftware worden aangestuurd. Meterstanden uitlezen, energiemeters in- en uitschakelen en ampèrages (voor en tijdens het verblijf) aanpassen: alles is mogelijk! Hierdoor voorkomt u handmatig werk en/of het werken in twee systemen waardoor u veel tijd bespaart.

Kassa Integratie

Door onze Kassa Integratie kunt u uw kassasystemen, zoals de horeca- en winkelkassa, koppelen aan Stratech-RCS Enterprise. Hierdoor hebben uw gasten de mogelijkheid om de kassarekening op de rekening van de reservering te boeken en deze achteraf in één keer te voldoen. Daarnaast krijgt u eenvoudig inzicht in het bestedingsgedrag van uw gasten dankzij het dashboard in Stratech Insight. In ditzelfde dashboard ziet u tevens de totale kassaomzet van zowel uw horecagelegenheid als winkel.

Facilitair Management

Met behulp van Facilitair Management kunt u in ons boekingssysteem meldingen van gasten vastleggen en monitoren of een accommodatie schoon is. De koppeling met een facilitair management systeem maakt het mogelijk dat u de technische dienst en housekeeping real-time kunt aansturen. Wanneer taken - zoals de schoonmaak van een accommodatie - zijn afgerond, is dit direct in onze boekingssoftware zichtbaar.

Enquête Integratie

Door de koppeling tussen ons reserveringssysteem en uw enquêtesysteem kunt u de gastbehoefte en -tevredenheid eenvoudig in detail meten. Na het definiëren van de enquêtevragen in Stratech-RCS kunt u ze via een extern enquêtesysteem aan uw gasten voorleggen. Doordat de gegevens vervolgens automatisch op reserveringsniveau worden teruggeschreven naar ons reserveringssysteem, kunnen deze grondig worden geanalyseerd en krijgt u nog beter inzicht in de behoeften van uw gasten! 

De partners waarmee wij samenwerken!

Ons reserveringssysteem

 • Eén totaaloplossing

  Maximale ondersteuning van uw gehele bedrijfsproces vanuit één systeem

 • Flexibele inrichting

  Doordat de software op maat wordt ingericht sluit deze volledig aan op uw bedrijfsvoering

 • Meer tijd voor meer gasten

  Door groei in bezetting, omzet en tijdwinst uiteindelijk meer tijd voor meer tevreden gasten

Ons reserveringssysteem

Eén totaaloplossing

Voor een volledige ondersteuning van uw bedrijfsvoering en marketing, kan ons reserveringssysteem worden uitgebreid met de volgende functionaliteiten:

 • Stratech Insight: gebruiksvriendelijke tool die u altijd en overal inzicht geeft in de actuele management-informatie van uw recreatiebedrijf
 • Stratech Campaign: eenvoudig uw gasten segmenteren en gepersonaliseerde berichten sturen, waarna u met behulp van uw marketingdashboard volledig inzicht heeft in alle campagneresultaten
 • Stratech Benchmark: inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht
Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast over ons reserveringssysteem!

Online reserveringssysteem

Wij bieden eveneens een online reserveringssysteem: Stratech Booking. Het systeem is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven.

Meer over Stratech Booking

Ervaringen van gebruikers

Software maken is onze passie. Wij helpen organisaties beter te ondernemen. Benieuwd naar hoe zij ondersteund worden door onze software?

Bekijk alle cases
hero

Veelgestelde vragen

 • Is het reserveringssysteem in te richten naar mijn eigen situatie?

  Ja zeker! Wij bieden standaard software die flexibel in te richten is, waardoor de software optimaal kan worden afgestemd op uw bedrijfsproces.

 • Kan ik het reserveringssysteem Stratech-RCS vanaf elke pc benaderen?

  Ja! Doordat onze software in de cloud beschikbaar is, is Stratech-RCS vanaf iedere Windows-pc met een internetverbinding voor u beschikbaar.

 • Hebben jullie een supportafdeling die beschikbaar is bij vragen?

  Ja, wij beschikken over een professionele Servicedesk met jarenlange ervaring en kennis van uw reserveringssysteem en de markt.

 • Hoeveel recreatiebedrijven maken gebruik van Stratech-RCS?

  Meer dan 300 recreatiebedrijven in zowel Nederland als erbuiten maken momenteel gebruik van ons boekingssysteem.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij u ook graag tijdens diverse events bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen ons reserveringssysteem uw recreatiebedrijf kan opleveren? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij u op locatie contact met ons op!

img
Kumar van GeffenAccount Manager
img
Rob StevensAccount Manager