icon
Logo

E-mailmarketing: De Subscriber Lifecycle

Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit e-mailmarketing haalt? Wordt de “nieuwsbrief” steeds minder gelezen? Of loopt je klikratio achteruit? Dan is deze sessie voor jou!

 

Voor succesvolle e-mailmarketing is een goede basis nodig. Dat is precies wat de Subscriber Lifecycle is: een effectief model om je e-mailmarketing te laten vliegen. Ferry neemt jullie in deze sessie mee op de reis die jullie inschrijvers afleggen. We maken vier tussenstops om de “highlights” van deze reis vast te leggen, aangevuld met praktische checks en inspirerende voorbeelden.

 

Zodra we weer geland zijn, begrijp je de vier fases van de Subscriber Lifecycle, en haal  je direct meer waarde uit e-mailmarketing.

Wakker van de WAB? Invloed van de WAB op de recreatiebranche

Per 1 januari 2020 zijn de regels veranderd in het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht als gevolg van de invoering Wet Arbeidsmarkt in Balans, kortweg de WAB.
Het doel van deze wet is het verkleinen van de kloof tussen vaste en flexibele krachten. Dit heeft echter grote gevolgen voor ondernemers in de recreatiebranche. Wat zijn belangrijke aandachtspunten en welke maatregelen moeten er worden genomen? Is payroll nog wel interessant of is het verstandiger je medewerkers rechtstreeks in dienst te nemen? Ben je altijd verplicht een transitievergoeding aan je medewerkers te betalen wanneer zij uit dienst gaan? En kun je eventueel voor een vergoeding in aanmerking komen?

 

In deze sessie zal John Moes - Personeelsadviseur bij Alfa Accountants en Adviseurs - bovengenoemde punten, en meer, toelichten en eventuele (on)mogelijkheden behandelen.

Omzetverhoging door betalen en toegang met polsbandje

Toegang verkrijgen én betalen zonder dat je je mobiel mee hoeft te nemen? Dan is een polsbandje met chip dé ideale oplossing.

De chip kan online of bij de receptie/automaat worden opgewaardeerd en worden gebruikt voor het doen van betalingen en diverse toegangsmogelijkheden (gekoppeld aan je reservering). Denk aan toegang tot je vakantiehuisje, het sanitair, toegangspoorten en kluisjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een kleine aanpassing kan zelfs een loyaliteitsprogramma gekoppeld worden. Bedrijven die dit nu toepassen zien door het  gemak van een polsbandje een hogere omzet, stijging van duur van verblijf en hogere gasttevredenheid.

Wordt het niet eens tijd dat jij met je park deze stap maakt?

 

Leisure in Business 2020

De vierde editie van Leisure in Business - hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst - vindt plaats op de prachtige locatie van De Landgoederij in Bunnik. Wil je dit event niet missen? Meld je nu aan!

Meld je nu aan!
#