icon
Logo

Begint de gastreis al voor de slagboom?! Ja!

Van zoeken naar een verblijf tot fan van je vakantiepark of hotel; het optimaliseren van de gastreis is een hot topic!

Naar waar liggen nu echt kansen en hoe vlieg je dit aan binnen de snel veranderende digitale wereld?

 

In deze sessie laat Geert Buskes - Marketing Specialist bij Effecty - je kennis maken met (marketing)data en techniek als fundament voor een ideale gastbeleving.

Conversie verhogen door slimme online gesprekken

Deze presentatie staat in het teken van de actuele trends en ontwikkelingen rondom conversational commerce.

 

Waar staan we met chat(bots) en voice in de recreatiebranche en hoe kun je dit inzetten om meer boekingen uit je website te halen? Hoe kun je er voor zorgen dat je 'in gesprek blijft' met je potentiële boeker zodat het een gast wordt?

 

Joris Mooten en Twan Vennix van Holiday Media lichten toe wat je hierin zelf kunt en wat de trends zijn voor de toekomst, aan de hand van veel voorbeelden en praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt!

Verhoog de customer value door data driven marketing met Snakeware Cloud

In deze presentatie zal Toine Dinkelberg - directeur van Snakeware - toelichten hoe je door de juiste inzage in data en door personalisatie met het juiste CMS het rendement per klant kunt verhogen. 

 

Toine Dinkelberg is bij Snakeware verantwoordelijk voor het team online marketing.

Leisure in Business 2020

De vierde editie van Leisure in Business - hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst - vindt plaats op de prachtige locatie van De Landgoederij in Bunnik. Wil je dit event niet missen? Meld je nu aan!

Meld je nu aan!
#