icon
Logo

Online en flexibel reserveringssysteem

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in je reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Voor jou als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten. Stratech begrijpt je dagelijkse werkzaamheden en heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van het online reserveringssysteem Stratech Booking.

Stratech Booking biedt jou gemak en tijdsbesparing door het hele proces van (online) boeken tot de complete financiële afhandeling, zoals het versturen van reserveringsbevestigingen, te automatiseren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je reserveringsadministratie en kun jij doen waar je goed in bent: aandacht geven aan je gasten!

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Tevens biedt Stratech Booking je grote flexibiliteit in het inrichten van je eigen prijzen, aanbiedingen en arrangementen.

De software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor je alleen een internetbrowser nodig hebt. Dit maakt dat je altijd en overal op je pc en tablet inzicht hebt in je actuele bezetting is en dat je vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden. 

Stratech Booking is een compleet en goed doordacht online reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt jou als recreatieondernemer de juiste ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden. 

Volledige ontzorging

Met Stratech Booking nemen wij je de gehele reserveringsadministratie uit handen. Je hoeft geen software te installeren, updates uit te voeren en back-ups te maken. Dit wordt automatisch voor je gedaan! Bij Stratech word je dus volledig ontzorgd.

Gebruiksvriendelijk

Ondanks de vele mogelijkheden van ons reserveringssysteem is er specifiek gelet op gebruiksvriendelijkheid. De eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers of seizoenskrachten razendsnel zijn ingewerkt.

Met behulp van Stratech Booking heb je geen omkijken meer naar je reserveringsadministratie: hierdoor heb je meer tijd voor meer gasten!

Het online boeken op je eigen website is vaak je belangrijkste verkoopkanaal. De online boekingsmodule van behoort tot het basispakket van Stratech Booking. Alle acties, arrangementen, optionele artikelen en kortingen die je hebt ingesteld kunnen eenvoudig online door je gasten worden geboekt. De gast ontvangt na zijn boeking automatisch een reserveringsbevestiging die geheel naar eigen wens is op te maken.

Maak je naast je eigen website gebruik van touroperators (zoals Natuurhuisje.nl, Vakantieadressen.nl en Booking.com) om je aanbod beschikbaar te stellen? De iCalendar (ook wel iCal genoemd) in Stratech Booking zorgt ervoor dat jouw bezetting automatisch vanuit ons online reserveringssysteem wordt getoond op de websites van touroperators. Zo hebben je gasten via elk kanaal actueel inzicht in je bezetting én het bespaart jou tijd op het handmatig bijhouden ervan! Naast de standaard touroperators kan de iCalendar ook gebruikt worden door recreatieondernemers die hun aanbod beschikbaar stellen via de website van de Vekabo.

Middels de functionaliteit Online Betalen kun je alle betalingen van je gasten volledig digitaal regelen, via online betaalprovider Mollie. Het online betalen kun je, indien gewenst, toevoegen aan de Online Boeken flow. Daarnaast kun je standaard betaallinks opnemen in je correspondentie templates. De online betallingen die zijn gedaan door de gast worden direct verwerkt op de bijbehorende reservering. 

De functionaliteit Online Betalen is standaard inbegrepen in het basispakket van Stratech Booking. Je hoeft dus géén aparte module aan te schaffen - en betaalt dus géén vaste aanvullende kosten – om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit. Je betaalt enkel een minimale afdracht per succesvolle transactie.

 

 

 

 

Maak je gebruik van week-, weekend-, midweek- of dagprijzen? Geen probleem! Al deze type prijzen zijn eenvoudig in te richten met de flexibele prijsinrichting van Stratech Booking. Heb je een uitgebreidere prijsinrichting? Ook dan ben je bij Stratech Booking aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed welke mogelijkheden jij als recreatieondernemer nodig hebt in een prijslijst.

Zo heb je de mogelijkheid om zowel verplichte als optionele arrangementen aan te maken. Daarnaast kun je gebruik maken van onze uitgebreide mogelijkheden voor kortingsacties.

Het operationele dashboard geeft in één oogopslag de belangrijkste gegevens weer. Dit maakt het dagelijks gebruik van Stratech Booking nóg eenvoudiger. Je ziet hier overzichtelijk hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kunt deze handeling direct uitvoeren. Tevens heb je hier inzicht in je binnengekomen online reserveringen, die je vervolgens eenvoudig kunt goedkeuren of afwijzen.

Vanuit dit dashboard kun je eenvoudig doorklikken naar de meest gebruikte functionaliteiten binnen het reserveringssysteem Statech Booking. Naast het inzien van de reeds gemaakte reserveringen, kun je hier ook direct een nieuwe reservering aanmaken en zie je via het planbord een compleet overzicht van de bezetting op je recreatiebedrijf.

Bekijk de video om een beeld te krijgen van het operationele dashboard en het aanmaken van reserveringen.

Al vanaf € 30,00 per maand!

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties.

Stratech Booking neemt jou al vanaf € 30,00 per maand, inclusief Online Boeken en Online Betalen, alle administratieve rompslomp uit handen! Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal plaatsen en/of accommodaties op jouw recreatiebedrijf, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Bereken hieronder eenvoudig jouw maandelijkse kosten.

Bereken jouw prijs
De partners waarmee wij samenwerken!

GRATIS online demo

Graag laten we jou tijdens een online demonstratie in een half uurtje - geheel vrijblijvend - alle voordelen van ons reserveringssysteem zien! Deze demonstratie kun je via je computer, tablet of telefoon bekijken wanneer het jou uitkomt.


Zo laten we je onder andere zien hoe je:

 • een reservering kunt maken
 • e-mailberichten kunt versturen
 • rapportages kunt uitdraaien

Meld je hiervoor aan via onderstaande button en ervaar met eigen ogen dat het allemaal veel eenvoudiger kan!

Meld je aan!
hero

Veelgestelde vragen

 • Is het reserveringssysteem in te richten naar mijn eigen situatie?

  Ja zeker! Wij bieden standaard software die flexibel in te richten is, waardoor de software optimaal kan worden afgestemd op je bedrijfsproces.

 • Kan ik Stratech Booking op elk willekeurig apparaat gebruiken?

  Dat kan! Doordat de software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken, is het te gebruiken op zowel je tablet als pc.

 • Waar kan ik terecht wanneer ik vragen heb over de software?

  Via het klantenportaal kun je 24/7 eenvoudig de antwoorden op de meest gestelde vragen lezen. Je vindt hier ook handleidingen met meer uitleg over de werking van Stratech Booking.

 • Wat kost het mij om gebruik te maken van Stratech Booking?

  Je kunt al vanaf € 30,00 per maand gebruik maken van Stratech Booking, inclusief Online Boeken en Online Betalen! Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal plaatsen/accommodaties, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Bereken hier de maandelijkse kosten voor jouw situatie.

Heb je meer vragen, neem dan contact met ons op!

Ervaringen van gebruikers

Software maken is onze passie. Wij helpen organisaties beter te ondernemen. Benieuwd naar hoe zij ondersteund worden door onze software?

Bekijk alle cases

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij je tijdens diverse events ook graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen Stratech Booking jouw recreatiebedrijf kan bieden? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie contact met ons op!

img
Carmen Oude RengerinkStratech Booking specialist
img
Robert Groot JebbinkStratech Booking specialist