icon
Logo

Online en flexibel reserveringssysteem

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in uw reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Voor u als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten. Stratech begrijpt uw dagelijkse werkzaamheden en heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van het online reserveringssysteem Stratech Booking.

 

Stratech Booking biedt gemak en tijdsbesparing door uw hele proces van (online) boeken tot de complete financiële afhandeling, zoals het versturen van reserveringsbevestigingen, te automatiseren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reserveringsadministratie!

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Tevens biedt Stratech Booking u grote flexibiliteit in het inrichten van uw eigen prijzen, aanbiedingen en arrangementen.

De software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor u alleen een internetbrowser nodig heeft. Dit maakt dat u altijd en overal op uw pc, tablet of smartphone, kunt inzien wat uw actuele bezetting is en dat u vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden. 

Stratech Booking is een compleet en goed doordacht online reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als recreatieondernemer de juiste ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Volledige ontzorging

Met Stratech Booking nemen wij u het complete IT-beheer uit handen. U hoeft geen software te installeren, updates uit te voeren en back-ups te maken. Dit wordt automatisch voor u gedaan! Bij Stratech wordt u dus volledig ontzorgd.

Gebruiksvriendelijk

Ondanks de vele mogelijkheden van ons reserveringssysteem is er specifiek gelet op gebruiksvriendelijkheid. De eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers of seizoenskrachten razendsnel zijn ingewerkt.

Met behulp van Stratech Booking wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund: hierdoor heeft u meer tijd voor meer gasten!

Het online boeken op uw eigen website is vaak uw belangrijkste verkoopkanaal. U wilt dan uiteraard dat gasten die uw website bezoeken zo eenvoudig mogelijk een boeking kunnen doen.

Het basispakket van Stratech Booking beschikt over een online boekingsmodule die eenvoudig op uw website kan worden geplaatst. Alle acties, arrangementen en kortingen die u heeft ingesteld in Stratech Booking kunnen ook online door uw gasten worden geboekt!

Overzichtelijke kassabon

Door de overzichtelijke kassabon in het online reserveringsproces is het voor uw gasten op de website direct duidelijk wat de totaalprijs van de reservering is. Gasten zijn hierbij in de gelegenheid om naast de vaste huurartikelen ook optionele artikelen, zoals bedlinnen, direct bij te boeken. Deze stelt u zelf eenvoudig in.

Maakt u gebruik van week-, weekend-, midweek- of dagprijzen? Geen probleem! Al deze type prijzen zijn eenvoudig in te richten met de flexibele prijsinrichting van Stratech Booking. Heeft u een uitgebreidere prijsinrichting? Ook dan bent u bij Stratech Booking aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed welke mogelijkheden u als recreatieondernemer nodig heeft in een prijslijst.

Zo heeft u de mogelijkheid om zowel verplichte als optionele arrangementen aan te maken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitgebreide mogelijkheden voor kortingsacties.

Het operationele dashboard geeft in één oogopslag de belangrijkste gegevens weer. Dit maakt het dagelijks gebruik van Stratech Booking nog eenvoudiger. Zo ziet u hier overzichtelijk hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kunt u deze handeling direct uitvoeren. U heeft eveneens inzicht in hoeveel kampeerplekken of accommodaties u op dit moment nog beschikbaar heeft en weet zo direct of u een reservering kunt aannemen.

Tevens heeft u hier de belangrijkste managementinformatie direct inzichtelijk. Denkt u hierbij aan een overzicht van openstaande betalingen, maar ook het aantal gemaakte reserveringen van de afgelopen maand.

Vanuit dit dashboard kunt u eenvoudig doorklikken naar de meest gebruikte functionaliteiten binnen het reserveringssysteem Statech Booking. Naast het inzien van de reeds gemaakte reserveringen, kunt u hier ook direct een nieuwe reservering aanmaken en ziet u via het planbord een compleet overzicht van de bezetting op uw recreatiebedrijf.

Ons reserveringssysteem

 • Online beschikbaar

  Altijd en overal te bereiken op uw pc, tablet of smartphone

 • Flexibele inrichting

  Doordat de software op maat wordt ingericht, betaalt u enkel voor wat u gebruikt

 • Meer tijd voor meer gasten

  Door groei in bezetting, omzet en tijdwinst heeft u meer tijd voor meer tevreden gasten

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij u tijdens diverse events ook graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten

Totaaloplossing Stratech-RCS

Wij bieden tevens een complete totaaloplossing ter ondersteuning van uw totale bedrijfsproces. Stratech-RCS biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding.

Meer over Stratech-RCS

Stratech, dé kennispartner met ervaring in uw branche

Al sinds 1989 helpt Stratech recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf volledig te automatiseren. Meer dan 300 recreatiebedrijven in zowel Nederland als erbuiten maken momenteel gebruik van ons reserveringssysteem. Onze jarenlange kennis en ervaring zijn de basis voor het nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking. 

hero

Veelgestelde vragen

 • Is het reserveringssysteem in te richten naar mijn eigen situatie?

  Ja zeker! Wij bieden standaard software die flexibel in te richten is, waardoor de software optimaal kan worden afgestemd op uw bedrijfsproces.

 • Kan ik Stratech Booking op elk willekeurig apparaat gebruiken?

  Dat kan! Doordat de software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken, is het te gebruiken op uw smartphone, tablet en pc.

 • Waar kan ik terecht wanneer ik vragen heb over de software?

  Via het klantenportaal kunt u 24/7 eenvoudig de antwoorden op de meest gestelde vragen lezen. U vindt hier ook handleidingen met meer uitleg over de werking van Stratech Booking.

 • Kan ik eenvoudig zien welke gasten nog in- of uit moeten checken?

  Ja! Middels het operationele dashboard kunt u eenvoudig zien welke gasten nog in- of uit moeten checken. Vanuit dit dashboard kunt u deze handeling ook gelijk uit te voeren.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op!
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen Stratech Booking uw recreatiebedrijf kan opleveren? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie contact met ons op!

img
Carmen Oude RengerinkStratech Booking specialist