icon
Logo

Online en flexibel reserveringssysteem

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in je reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Voor jou als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten. Stratech begrijpt je dagelijkse werkzaamheden en heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van het online reserveringssysteem Stratech Booking.

Stratech Booking biedt jou gemak en tijdsbesparing door het hele proces van (online) boeken tot de complete financiële afhandeling, zoals het versturen van reserveringsbevestigingen, te automatiseren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je reserveringsadministratie en kun jij doen waar je goed in bent: aandacht geven aan je gasten!

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Tevens biedt Stratech Booking je grote flexibiliteit in het inrichten van je eigen prijzen, aanbiedingen en arrangementen.

De software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor je alleen een internetbrowser nodig hebt. Dit maakt dat je altijd en overal op je pc en tablet inzicht hebt in je actuele bezetting is en dat je vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden. 

Stratech Booking is een compleet en goed doordacht online reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt jou als recreatieondernemer de juiste ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden. 

Volledige ontzorging

Met Stratech Booking nemen wij je de gehele reserveringsadministratie uit handen. Je hoeft geen software te installeren, updates uit te voeren en back-ups te maken. Dit wordt automatisch voor je gedaan! Bij Stratech word je dus volledig ontzorgd.

Gebruiksvriendelijk

Ondanks de vele mogelijkheden van ons reserveringssysteem is er specifiek gelet op gebruiksvriendelijkheid. De eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers of seizoenskrachten razendsnel zijn ingewerkt.

Met behulp van Stratech Booking heb je geen omkijken meer naar je reserveringsadministratie: hierdoor heb je meer tijd voor meer gasten!

Het online boeken op je eigen website is vaak je belangrijkste verkoopkanaal. Je wilt dan uiteraard dat gasten die je website bezoeken zo eenvoudig mogelijk een boeking kunnen doen.

Het basispakket van Stratech Booking beschikt over een online boekingsmodule die eenvoudig op je website kan worden geplaatst. Alle acties, arrangementen en kortingen die je hebt ingesteld in Stratech Booking kunnen ook online door je gasten worden geboekt!

Overzichtelijke kassabon

Door de overzichtelijke kassabon in het online reserveringsproces is het voor je gasten op de website direct duidelijk wat de totaalprijs van de reservering is. Gasten zijn hierbij in de gelegenheid om naast de vaste huurartikelen ook optionele artikelen, zoals bedlinnen, direct bij te boeken. Dit kun je zelf eenvoudig in de software instellen. De gast ontvangt hiervan automatisch een reserveringsbevestiging die geheel naar eigen wens is op te maken.

Maak je gebruik van week-, weekend-, midweek- of dagprijzen? Geen probleem! Al deze type prijzen zijn eenvoudig in te richten met de flexibele prijsinrichting van Stratech Booking. Heb je een uitgebreidere prijsinrichting? Ook dan ben je bij Stratech Booking aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed welke mogelijkheden jij als recreatieondernemer nodig hebt in een prijslijst.

Zo heb je de mogelijkheid om zowel verplichte als optionele arrangementen aan te maken. Daarnaast kun je gebruik maken van onze uitgebreide mogelijkheden voor kortingsacties.

Het operationele dashboard geeft in één oogopslag de belangrijkste gegevens weer. Dit maakt het dagelijks gebruik van Stratech Booking nóg eenvoudiger. Je ziet hier overzichtelijk hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kunt deze handeling direct uitvoeren. Tevens heb je hier inzicht in je binnengekomen online reserveringen, die je vervolgens eenvoudig kunt goedkeuren of afwijzen.

Vanuit dit dashboard kun je eenvoudig doorklikken naar de meest gebruikte functionaliteiten binnen het reserveringssysteem Statech Booking. Naast het inzien van de reeds gemaakte reserveringen, kun je hier ook direct een nieuwe reservering aanmaken en zie je via het planbord een compleet overzicht van de bezetting op je recreatiebedrijf.

Weg met administratieve rompslomp!

 • Altijd en overal inzicht in reserveringen

  Stratech Booking is altijd en overal beschikbaar op zowel pc als tablet

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

  Stratech Booking is een flexibel reserveringssysteem dat voor jou werkt

 • Betaalbaar

  Stratech Booking wordt naar jouw situatie ingericht, je betaalt alleen voor wat je gebruikt

Weg met administratieve rompslomp!

Ervaringen van gebruikers

Software maken is onze passie. Wij helpen organisaties beter te ondernemen. Benieuwd naar hoe zij ondersteund worden door onze software?

Bekijk alle cases

Totaaloplossing Stratech-RCS

Wij bieden tevens een complete totaaloplossing ter ondersteuning van je totale bedrijfsproces. Stratech-RCS biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding.

Meer over Stratech-RCS

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij je tijdens diverse events ook graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Veelgestelde vragen

 • Is het reserveringssysteem in te richten naar mijn eigen situatie?

  Ja zeker! Wij bieden standaard software die flexibel in te richten is, waardoor de software optimaal kan worden afgestemd op je bedrijfsproces.

 • Kan ik Stratech Booking op elk willekeurig apparaat gebruiken?

  Dat kan! Doordat de software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken, is het te gebruiken op zowel je tablet als pc.

 • Waar kan ik terecht wanneer ik vragen heb over de software?

  Via het klantenportaal kun je 24/7 eenvoudig de antwoorden op de meest gestelde vragen lezen. Je vindt hier ook handleidingen met meer uitleg over de werking van Stratech Booking.

 • Kan ik eenvoudig zien welke gasten nog in- of uit moeten checken?

  Ja! Middels het operationele dashboard kun je eenvoudig zien welke gasten nog in- of uit moeten checken. Vanuit dit dashboard kun je deze handeling ook gelijk uitvoeren.

Heb je meer vragen, neem dan contact met ons op!

Stratech, dé kennispartner met ervaring in je branche

Al sinds 1989 helpt Stratech recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom je recreatiebedrijf volledig te automatiseren. Meer dan 300 recreatiebedrijven in zowel Nederland als erbuiten maken momenteel gebruik van onze reserveringssystemen. Onze jarenlange kennis en ervaring zijn de basis voor het nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking. 

hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen Stratech Booking jouw recreatiebedrijf kan bieden? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie contact met ons op!

img
Carmen Oude RengerinkStratech Booking specialist