icon
Logo

Meer kennis dan ooit!

Met trots kunnen we melden dat we een bomvol programma hebben en deze editie meer sprekers en partners verwelkomen dan ooit! Je wordt deze dag dan ook bijgepraat over de meest uiteenlopende en actuele onderwerpen als zichtbaarheid, hospitality, warmtepompen, criminaliteit, personeelstekort, marketing, animatie en meer!

 

Uiteraard demonstreren onze standhouders ook deze editie graag hun producten en/of diensten waarnaast ze je bij zullen praten over actuele ontwikkelingen. Tijdens de afsluitende borrel heb je onder het genot van een hapje en drankje tijd om na te praten met collega recreatieondernemers en andere branchegenoten zodat je vol bepakt met ideeën, noviteiten en kennis huiswaarts keert!

 

Dit mag je dus niet missen. Noteer dinsdag 7 maart 2023 alvast in je agenda en houd deze website in de gaten voor updates!

Binnenkort meer!

Leisure in Business vindt plaats op de prachtige locatie van Mereveld te Utrecht! Binnenkort volgt op deze eventwebsite meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot aanmelding. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom deze editie van Leisure in Business op dinsdag 7 maart 2023? Meld je dan aan voor onze updateservice en ontvang nieuwtjes direct in je inbox!

Updateservice
#

Stratech, dé kennispartner met ervaring in je branche

Leisure in Business is een initiatief van Stratech. Al sinds 1989 helpt Stratech recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom je recreatiebedrijf volledig te automatiseren. Meer dan 300 recreatiebedrijven - in zowel Nederland als erbuiten - maken momenteel gebruik van onze reserveringssystemen Stratech-RCS of Stratech Booking.

Als betrokken kennispartner zien wij het als ons doel om kennis op een praktische wijze in de recreatiemarkt te delen, om jou als recreatieondernemer nóg beter te kunnen helpen ondernemen.

hero

Heb je nog vragen?

Voor vragen over Leisure in Business - of andere vragen met betrekking tot onze producten of dienstverlening - kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Of meld je aan voor de Updateservice om op de hoogte te blijven.