icon
Logo

Hét kennisevent voor recreatieondernemers

Afgelopen jaar helaas geen spectaculaire locatie, maar wél een boordevol en inspirerend programma! Deze online editie van Leisure in Business werd verzorgd door maar liefst 16 inspirerende topsprekers, die de deelnemers hebben voorzien van handvatten, praktijkvoorbeelden en tips & tricks over actuele onderwerpen binnen hun expertisegebied. De animo voor dit kennisevent was groot. We hebben dit jaar een recordaantal deelnemers mogen verwelkomen, waarvoor dank!

Benieuwd naar de hoogtepunten van dit event? Bekijk de aftermovie hiernaast!

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van volgende edities van hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst? Meld je dan aan voor de Updateservice en ontvang nieuws omtrent Leisure in Business als eerste in je mailbox!

Updateservice
#

Stratech, dé kennispartner met ervaring in je branche

Leisure in Business is een initiatief van Stratech. Al sinds 1989 helpt Stratech recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom je recreatiebedrijf volledig te automatiseren. Meer dan 300 recreatiebedrijven - in zowel Nederland als erbuiten - maken momenteel gebruik van onze reserveringssystemen Stratech-RCS of Stratech Booking.

Als betrokken kennispartner zien wij het als ons doel om kennis op een praktische wijze in de recreatiemarkt te delen, om jou als recreatieondernemer nóg beter te kunnen helpen ondernemen.

hero

Heb je nog vragen?

Voor vragen over Leisure in Business - of andere vragen met betrekking tot onze producten of dienstverlening - kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Of meld je aan voor de Updateservice om op de hoogte te blijven.