icon
Logo

ZKA FrY

'Een frisse blik van generatie Y'. De young professionals van ZKA FrY focussen zich op het adviseren van ondernemers in de verblijfsrecreatie sector (hotels, campings, vakantieparken en groepsaccommodaties) waarbij ze de nadruk leggen op digitalisering, optimalisering, bedrijfsplannen en conceptontwikkeling.

Zij geven je een frisse blik op je recreatiebedrijf: ze nemen je bedrijf onder de loep en komen direct met aanbevelingen!

Producten en diensten

Veel ondernemers begonnen hun bedrijven in een andere tijd dan waarin we nu leven. Misschien jij ook wel. Vroeger was je bedrijf al snel volgeboekt met enkele advertenties in vakantiegidsen. Inmiddels is papier achterhaald. Het internet heeft de markt overgenomen. Grote ketens hebben zich op de Nederlandse vakantiemarkt gestort en touroperators hebben de macht om gasten te sturen vanwege hun enorme kracht. Technologische ontwikkelingen bieden veel kansen voor jou als ondernemer, maar het aanbod is zo divers dat je gemakkelijk het overzicht kunt verliezen. Hoe blijf je bij?

De young professionals van ZKA FrY komen allemaal uit de verblijfssector en snappen hierdoor wat jouw behoeften zijn. Zij zorgen ervoor dat je recreatiebedrijf zowel online als offline klaar is voor de toekomst: de rechterhand in jouw bedrijf op een flexibele en variabele manier. Jouw hulp bij:

  • Omzet verhogen | Haal meer omzet uit doelgroepen, kies en verleid ze online.
  • Concept ontwikkeling | Toekomstige concepten die aansluiten bij de doelgroep.
  • Digitaliseren | Maak je bedrijf digitaal bestuurbaar, dat maakt je onafhankelijk!
  • Bedrijfseconomische beslissingen | Analyseer de omzet- en kostenstromen en neem de juiste winstgevende en doelgroepgerichte beslissingen.
  • Kijken naar later | Duurzaam ondernemen en locale samenwerkingen zoeken.

Kennispartnerschap ZKA FrY en Stratech

Zowel bij ZKA FrY als Stratech is jarenlange ervaring en kennis van de recreatiemarkt aanwezig. Sasja Vermeulen | Analytisch bedrijfseconoom bij ZKA FrY is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Op het gebied van kennisdeling binnen onze eigen vakgebieden kunnen ZKA FrY en Stratech elkaar goed aanvullen. Door deze mooie samenwerking kunnen we ondernemers in de verblijfsrecreatie nóg beter ondersteunen! Waarom moeilijk doen, als het samen kan?".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met ZKA FrY op via onderstaande contactgegevens:

Brugstraat 1a
5211 VS 's-Hertogenbosch

Contactblok Anna

Contactblok Sasja

Contactblok Demi

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#