icon
Logo

WeMa Mobile

WeMa Mobile is een software ontwikkelaar met de focus op native apps. Dit doen zij sinds 2011 vanuit het mooie Hardenberg.

Een van de belangrijkste speerpunten van WeMa is het digitaliseren van recreatiebedrijven. Met hun app willen ze de vakantie van een gast optimaliseren doormiddel van een platform, waar alle informatie samen komt.

Producten en diensten

Bij WeMa geloven ze in een netwerk van sterke bedrijven (partners van Stratech) om de optimale gastbeleving te creëren tijdens vakanties.

Waar zij begonnen met het ontwikkelen van maatwerkprojecten, zijn zij overgestapt naar een mix van standaardisatie en maatwerk. Door vele maatwerkprojecten zoals bij Recreatiepark TerSpegelt, Camping De Kleine Wolf en Recreatiepark De Leistert hebben ze de ervaring op gedaan om te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden, maar ook om te denken vanuit een recreatiepark: "We zien de vraag naar ‘onze’ apps enorm stijgen omdat we een volledige integratie kunnen leveren. We koppelen met de Mijn Omgeving, maar bouwen hier ook steeds meer informatie om heen om te personaliseren. Zo werken we bij de Camping Kleine Wolf met gastprofielen en daaraan gekoppelde notificaties tijdens een vakantie", aldus Wesley Dubbink | Eigenaar WeMa Mobile.

Naast het maatwerk is WeMa ook veel aan het standaardiseren omdat op veel parken een app gewenst is. Zo hebben ze een integratie met digitale sloten gestandaardiseerd, een openingstijden module, het animatieprogramma (ook een koppeling met Recreatheek) en zijn ze elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules om zo er voor te zorgen dat hun klanten altijd voorop lopen met digitalisatie. Die garantie durven zij te geven!

Succesformule WeMa Mobile en Stratech

Dat de samenwerking tussen WeMa Mobile en Stratech leidt tot mooie resultaten is een feit, zoals bij onder andere Recreatiepark TerSpegeltCamping De Kleine WolfRecreatiepark De Leistert, Familiecamping De Belten en Vakantiepark De Twee Bruggen en Camping Wedderbergen

Wesley Dubbink | Directeur van WeMa Mobile is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Onze samenwerking met Stratech loopt vanaf het begin goed. Momenteel zitten we elke twee maand even met elkaar om de stand van zaken door te nemen. Missen wij informatie? Dan wordt dat opgepakt en geregeld. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat uitbreidingen die gepland staan ook haalbaar zijn". 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Wema Mobile op via onderstaande contactgegevens:

Kruiwiel 1
7773 NL Hardenberg

Contactblok Wesley

 

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#