icon
Logo

Wait

Wait is een app waarmee je gasten - gedurende de gehele vakantieperiode- toegang krijgen tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken voor het optimale vakantiegevoel.

De app is beschikbaar op zowel smartphone als tablet.

Producten en diensten

80% van de Nederlanders leest wel eens een boek, tijdschriften staan al jaren in de top 5 van meest afgesloten abonnementen en heb je éénmaal de kracht van luisteren ervaren dan zal ook jij beamen; luisterboeken zijn een verademing. Wanneer je dit combineert met het vakantiegevoel, is het haast vanzelfsprekend dat vele recreatiebedrijven en hun gasten Wait zullen omarmen.

Een mooie bijkomstigheid is het unieke verdienmodel waardoor jij als recreatieondernemer enerzijds jouw gasten een geweldige service biedt en daarnaast ook nog data en inkomsten genereert!

Succesformule Wait en Stratech

Het is Wait en Stratech gelukt om een volledig geautomatiseerd systeem te ontwikkelen waarmee je gasten toegang krijgen tot tijdschriften, boeken en luisterboeken gedurende hun verblijf.

Gasten kunnen Wait bijboeken via de website, receptie, Mijn Omgeving, in apps van derden (bijvoorbeeld van partner WeMa Mobile) en via de app Wait. Na het bijboeken ontvangt de gast een activatiemail met een unieke link. Na het aanklikken van deze link geniet degast van eindeloos veel lees- en luisterplezier.

Thijs Kennes | Directeur bij Wait is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking:"Tijdens vakanties toegang tot digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken betekent het ideale vakantiegevoel. Door onze koppeling met Stratech is dit proces volledig geautomatiseerd en dat is fantastisch, voor iedereen".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Wait op via onderstaande contactgegevens:

Concorde 8
5126 RM Gilze

Contactblok Thijs

 

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#