icon
Logo

Wait

Het optimale vakantiegevoel heb je met de Wait App!

Tijdens hun vakantie hebben je gasten onbeperkt toegang tot populaire tijdschriften, lees- en luisterboeken. Je gast downloadt de app eenvoudig op de mobiele telefoon of tablet en kan daarna in alle gemak lezen en luisteren.

Producten en diensten

“De popcorn bij de film”, zo wordt Wait vaak genoemd. Het is namelijk een extra beleving die je geeft aan het verblijf van jouw gasten. Met Wait creëer je namelijk echt een momentje voor jezelf. De app biedt toegang tot de meest actuele content en voor iedere doelgroep. Het is dus zelfs mogelijk om een luisterboek aan te zetten voor de kleintjes in plaats van een film.

Wist je dat 80% van de Nederlanders een boek leest? En dat tijdschriften al jaren in de top 5 van meest afgesloten abonnementen staat? En dat luisterboeken sterk in opkomst zijn? Wanneer je al deze punten samenvoegt met de ontspanning die het met zich meebrengt heb je het ultieme vakantiegevoel te pakken.

De voordelen van Wait zijn dus niet alleen het verhogen van het gastvrijheidsgevoel en klanttevredenheid bij de gasten, maar ook binnen jouw organisatie. Door middel van de mogelijkheden in de app kun je data en inkomsten genereren met bijvoorbeeld advertenties.

Wat maakt Wait uniek?

"Bij Wait geloven wij sterk in de kracht van merk en identiteit. Daarom laten wij Wait naadloos en perfect aansluiten bij de klantreis en de beleving binnen de organisatie. Of deze nu volledig gedigitaliseerd is of niet. Wij geven advies, maar nemen ook een groot deel van de marketing gerelateerde zaken uit handen. Wait is namelijk het perfecte cadeau voor de gast én daarmee streven wij dat iedere gebruiker fan wordt van deze app. Ook stellen wij data beschikbaar waardoor je unieke inzichten krijgt wat jouw gast leuk vindt". 

Succesformule Wait en Stratech

Wait en Stratech hebben een volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld waardoor je gasten het gemak hebben van de functionaliteiten van Stratech én ontspanning door de tijdschriften, lees-en luisterboeken bij Wait.

De Wait App is op verschillende manieren te verkrijgen; via de Mijn Omgeving, in apps van derden (bijvoorbeeld van partner WeMa Mobile) en op de aangesloten recreatiebedrijven. 

Thijs Kennes | Directeur bij Wait is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking:"Tijdens vakanties toegang tot digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken betekent het ideale vakantiegevoel. Door onze koppeling met Stratech is dit proces volledig geautomatiseerd en dat is fantastisch, voor iedereen".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Wait op via onderstaande contactgegevens:

Concorde 8
5126 RM Gilze

 Contactblok Denise

 

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#