icon
Logo

Vekabo

Vekabo is dé vereniging voor eigenaren van kleine campings of accommodaties in het groen en/of op het platteland. 

Vekabo biedt haar leden promotie, onder meer via de website www.inhetgroen.nl, verzorgt belangenbehartiging en deelt kennis over bijvoorbeeld bedrijfsvoering.

 

Producten en diensten

Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren. Inderdaad, met kamperen is het bij Vekabo begonnen. De oorsprong van de vereniging ligt op het Zeeuwse Walcheren, waar een aantal boeren in 1972 de gedachte had 'Vakantie vieren op de boerderij, dat kan bij ons!' Zo gezegd, zo gedaan. Het groepje boeren dat een kampeervoorziening startte, breidde zich snel uit en vormden samen een vereniging.

Op 6 januari 1981 zag Vekabo het levenslicht. En al snel volgden ook ondernemers in andere provincies. Inmiddels telt de vereniging ruim 700 kleine campings en accommodaties, door heel Nederland (en enkele daarbuiten).

Eigenaren van kleine campings of accommodaties in het groen en/of op het platteland kunnen als Vekabo-lid profiteren van promotie, kennisuitwisseling, leden-voordeel bij partners en belangenbehartiging!

Kennispartnerschap Vekabo en Stratech

Het doel van de samenwerking tussen Vekabo en Stratech is om gezamenlijk een nóg grotere meerwaarde voor haar leden te kunnen creëren. 

Bram Timmers | Manager Marketing en Communicatie bij Vekabo | In het Groen is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Stratech is een vertrouwde en kundige leverancier voor diverse recreatiebedrijven die zijn aangesloten bij Vekabo. Door een koppeling van Stratech Booking - het reserveringssysteem van Stratech -  met de website van In het Groen kunnen de leden gemakkelijk hun (beschikbare) aanbod tonen. Stratech is voor ons dan ook een prettige en deskundige partner". 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Vekabo | In het Groen op via onderstaande contactgegevens:

Contactblok Bram

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#