icon
Logo

Team ITG

Team ITG is een technology-led marketingbureau dat met hun revolutionaire marketing automation platform CanopyDeploy, in combinatie met Stratech Campaign, zorgt voor optimale communicatie met je gast!

 

 

Producten en diensten

CanopyDeploy is een revolutionair Marketing Automation platform. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke opzet is het voor jou als marketeer eenvoudig om marketing automation flows te bouwen en naadloze klant/gast-ervaringen via elk kanaal te creëren. Maak gebruik van de drag & drop functionaliteiten, uitgebreide segmentatie- en personalisatiemogelijkheden en integraties met al je andere systemen, waaronder Stratech Campaign. Op die manier verlopen zowel je transactionele als commerciële flows als een zonnetje. Communiceren met je gasten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Stratech Campaign

Je reserveringssysteem bevat een schat aan waardevolle gast- en reserveringsgegevens, gegevens die noodzakelijk zijn voor een gepersonaliseerde benadering van je gast. Met behulp van Stratech Campaign kun je jouw gasten op basis van deze beschikbare gegevens eenvoudig indelen in voor jou belangrijke segmenten. Op basis van de gemaakte gastsegmenten kun je vervolgens specifieke campagnes inrichten waarmee je de gasten zowel voor, tijdens en na hun verblijf volledig automatisch gepersonaliseerde berichten kunt sturen. Denk hierbij aan berichten per e-mail of sms maar ook via rich communication services (verbeterde variant van sms), push notifications, mobile inbox en in-app messaging.

Enkele voorbeelden:

  • Berichten die je volledig ontzorgen in het financiële proces. denk aan betalingsbevestigingen en betalingsherinneringen.
  • Praktische/informatieve berichten die betrekking hebben op de reservering zoals voorpret, napret, upsell en verlaten boekingsstraat.
  • Commerciële berichten die de gast gepersonaliseerd inspireren op basis van de kennis die je hebt van de gast.

Succesformule Team ITG en Stratech

Dat de samenwerking tussen Team ITG en Stratech leidt tot mooie resultaten is een feit. Chris Calder - International Partnermanager bij Team ITG - is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: 'Al meer dan 5 jaar heeft Team ITG een succesvol partnership met Stratech. Via Stratech Campaign maken de klanten van Stratech gebruik van ons innovatieve en gebruiksvriendelijke Marketing Automation platform CanopyDeploy. Onze samenwerking helpt de klanten van Stratech om nog beter met hun gasten in contact te komen door het juiste bericht, op het juiste moment via het juiste kanaal te versturen. Daarnaast is Stratech een hele fijne en mensgerichte organisatie om mee samen te werken. Wij zijn fan!'. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Team ITG op www.teamitg.com

Team ITG
Amersfoortseweg 10e
3712 BC Huis Ter Heide

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#