icon
Logo

Snakeware

Snakeware is digital partner voor veel partijen in de recreatiesector.

Naast het realiseren van de ideale customer journey ondersteunen zij hun recreatie opdrachtgevers zodanig dat dit leidt tot een optimale bezetting, door alle seizoenen heen.

 

Producten en diensten

Snakeware adviseert over data gedreven marketing- en bedrijfsconcepten en levert een ecosysteem aan betrouwbare software en diensten, waaronder het daadwerkelijk bouwen, beheren en borgen van websites en shops. Hun activiteiten variëren van strategie en design tot implementatie, onderhoud en online marketing. Met Snakeware.Cloud als fundament zetten zij hun opdrachtgevers blijvend op voorsprong. Hoe ze dit doen?

Snakeware start de recreatie journal met het aanscherpen van de strategie die ze vervolgens vertalen naar het ideale design en de optimale content strategie. Vervolgens vertalen ze dat naar krachtige front en backend zodat de customer journey van hun opdrachtgevers perfect verloopt. Met behulp van data driven online marketing dragen ze bovendien bij aan de optimale bezetting.

Succesformule Snakeware en Stratech

De duurzame samenwerking tussen Snakeware en Stratech is al jarenlang succesvol en resultaatgericht. Het samen creëren van de optimale Customer Journey voor de bezoeker en het perfect laten verlopen van het boekingsproces maken de samenwerking een ijzersterke combinatie. Met meer dan 27 jaar ervaring is Snakeware als grote en innovatieve speler in de markt van digital, in de vorm van strategie, softwareontwikkeling, websites, webshops en online marketing, de ideale partner voor Stratech en vice-versa.

Ate van der Meer van Snakeware is trots op de jarenlange strategische samenwerking: “De naadloze aansluiting tussen de producten en diensten van Snakeware en Stratech zorgt voor maximale conversie in het boekingsproces, waarbij privacy, security en continuous improvent het verschil maken. Door de goede samenwerking en het directe contact wordt er echt intensief meegedacht met de opdrachtgever, wat het proces in zijn geheel kwalitatief versterkt”.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Snakeware op via onderstaande contactgegevens:

Veemarktplein 1
8601 DA Sneek

Contactblok Ate van der Meer Contactblok Toine Dinkelberg

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#