icon
Logo

Seijsener

Ga maar genieten!

Dat is hèt credo waar het bij Seijsener techniek allemaal om draait. Zorgen dat opdrachtgevers, afnemers en eindgebruikers meer gaan genieten door de modernste techniek en uitvindingen. Omdat alles zoveel gemakkelijker gaat, veiliger is, ze meer tijd over houden, besparen op kosten en weten dat alles tot in de puntjes geregeld is. En jarenlang. Dat is Seijsener techniek.

Producten en diensten

Voor de aanleg van elektra, advies in energie transitie, aanleggen van riool, gasaansluiting, drinkwaterinstallatie, televisie & Internet aansluiting en verlichting van jouw terrein. Daarnaast heeft Seijsener al bijna 60 jaar ervaring in het produceren en installeren van laadpalen voor elektrisch vervoer, toegangstechniek en slimme betaalsystemen voor jouw park of haven. 

Seijsener is dé aanbieder van de hoogste kwaliteit infrastructuur, technische producten, diensten, adviezen, innovaties en nu ook software. Of je nu een heel grote onderneming heeft of bijvoorbeeld een kleiner familiebedrijf: Ga maar genieten!

Succesformule Seijsener en Stratech

Klanten, gasten, huurders en gebruikers willen gemak en groots genieten. Anderzijds willen eigenaren, beheerders en ondernemers met minder inspanning meer bereiken. Met de vernieuwende techniek, producten, automatisering en de enorme kennis van Seijsener en Stratch kan iedereen bereiken wat hij wil. Wij bieden een systeem waarbij je ‘alles’ kunt managen vanuit de receptie. Of het gaat om toegangscontrole, het uitlezen en schakelen van elektra aansluitpunten of het uitgeven van barcodekaarten. Alles koppelt met het reserveringssysteem van Stratech. Dat is genieten!

Johan Steur | Account Manager bij Seijsener is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: “Stratech is al vele jaren een zeer gewaardeerde partner, waarbij wij door goede samenwerking, en gebruikmakend van onze wederzijdse kwaliteiten, samen werken aan het continue verhogen van de service en dienstverlening in de recreatiesector” .

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Seijsener op via onderstaande contactgegevens:

Noorder IJ- en Zeeweg 11
1505 HG Zaandam 

Contactblok Johan

Contactblok Ronald

Contactblok Jan

  • Website: www.seijsener.nl 
  • E-mail:info@seijsener.nl
  • Telefoon: 075 - 68 10 610

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#