icon
Logo

RED Online Marketing

RED Online Marketing is het online marketing bureau voor de reis- en recreatiewereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Sinds 2006 zorgen zij voor het beste online resultaat voor reis - en recreatie opdrachtgevers zoals campings, vakantieparken, hotels, OTA’s, reisbureaus, bestemmingen, attractieparken, dierentuinen en musea.

 

Producten en diensten

Bedrijven en organisaties helpen om online succesvol te zijn, doelen te behalen en te kunnen groeien met bijvoorbeeld marketing strategie, advertenties in Google, Bing, Facebook, Instagram, YouTube of met Display banners, email marketing, SEO of conversie optimalisatie is wat het team van RED Online Marketing dagelijks doet.

Het team bestaat uit gedreven online marketing specialisten en digitale strategen die weten hoe belangrijk vakantie, recreatie en vrije tijd is, hoe lang gasten en reizigers twijfelen, waar ze naar uitkijken en wat ze willen.

Met een uiteenlopend portfolio van attractieparken zoals Duinrell tot vakantieparken als De Krim Texel, campings zoals Julianahoeve Campings & Beachresort, vakantiehuizen verhuurders zoals ChaletsPlus en bestemmingen zoals Terschelling begrijpen zij de customer journey binnen vrije tijd dan ook als geen ander.

Succesformule RED Online Marketing en Stratech

Dat de samenwerking tussen RED Online Marketing en Stratech leidt tot mooie resultaten is een feit. Roy Platje | Oprichter van RED Online Marketing is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "De jarenlange samenwerking met Stratech betekent voor ons vooral synergie. We combineren onze marketing kennis met de productkennis van Stratech. Zo stonden we aan de wieg van de ontwikkeling van Stratech Campaign en gebruiken we tools als Stratech Insight intensief om onze gezamenlijke klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Zo doen we beiden waar we goed in zijn!".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met RED Online Marketing op via onderstaande contactgegevens:

Catharijnesingel 55a
3511 GD Utrecht

Contactblok Roy

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#