icon
Logo

Qenner

Qenner B.V. is onder andere Channel Manager in de recreatiesector. Zij maken het mogelijk dat jij je aanbod via veel bekende grote distributiekanalen als Booking.com, Expedia en Bungalowspecials.nl kunt aanbieden.

Door de real-time koppeling met het reserveringssysteem van Stratech zijn de getoonde beschikbaarheid en prijzen altijd actueel zonder dat je hiervoor handmatig werk hoeft te verrichten. 

 

Producten en diensten

Via de Channel Manager van Qenner kun jij je aanbod naar bekende en grote distributiepartners distribueren. Hoe? Door de integratie tussen Stratech en Qenner wordt jouw aanbod vanuit ons reserveringssysteem automatisch bij de door jou geselecteerde en gekoppelde touroperators en online boekingsportalen aangeleverd. Hierdoor zijn je beschikbaarheid en prijzen altijd actueel. Door de mogelijkheid van prijsdifferentiatie kun je per kanaal voor je eigen aanbod zowel de prijs als beschikbaarheid bepalen en heb je dus zelf grip op welk aanbod je voor welke prijs via welk kanaal wegzet.

De gast- en reserveringsgegevens van iedere boeking die via de touroperator of het online boekingsportaal wordt gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem van Stratech verwerkt. Hierdoor bereik je nóg meer gasten, realiseer je meer boekingen en creëer je veel tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen.

Succesformule Qenner en Stratech

Veel gezamenlijke klanten profiteren van de voordelen van Qenner en de real-time koppeling met het reserveringssysteem van Stratech. Ferdinand Westerman | General Manager bij Qenner is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Qenner werkt al jaren lang prettig samen met Stratech. Er is een nauwe samenwerking met elkaars servicedesks en we sparren regelmatig samen met Stratech om de juiste oplossingen te bedenken voor onze gebruikers/klanten".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Qenner op via onderstaande contactgegevens:

Zuiderval 94-7
7543 EZ Enschede

Contactblok Ferdinand

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#