icon
Logo

Libelnet

Libelnet is een full service bedrijf dat de focus heeft op software ontwikkeling in de recreatiebranche.

Daarnaast bieden zij zich aan als onafhankelijk sparringpartner op het gebied van innovatieve oplossingen inclusief realisatie ervan. 

Producten en diensten

Landelijk worden grote campings door Libelnet voorzien van de laatste functionaliteiten om de receptie verder te ontzorgen en de gasten van alle benodigde informatie te voorzien. Dit doen zij met een ervaren ontwikkelteam dat met name web-applicaties levert hetzij voor intern of extern gebruik.

Afhankelijk van de vraag is Libelnet in staat om nieuwe functionaliteiten te leveren door systemen te koppelen of uit te breiden met nieuwe technieken om zodoende de campings van de laatste ontwikkelingen te voorzien. De meest recente noviteit is de LeisureConnect App van waaruit een gast zowel haar digitale slot kan openen als ook zijn of haar reservering kan inzien of allerhande info vanuit het park kan bekijken. Dit inclusief extra opties zoals bijvoorbeeld de reservering automatisch op aanwezig zetten bij eerste keer deur openen van object door gast. 

Succesformule Libelnet en Stratech

Libelnet is een ideaal verlengstuk van Stratech door haar meer dan 10 jaar ervaring in het maken van koppelingen om zodoende vakantieparken een deels of volledig geautomatiseerde oplossing te kunnen bieden.

Harold Stemkens | eigenaar van Libelnet is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Samen tillen we onze klanten naar een hoger automatiseringsniveau. Vraagstukken van klanten worden gezamenlijk in goed overleg opgepakt en zodoende zijn er voor een groot aantal campings en vakantieparken innovatieve oplossingen gemaakt zoals koppelingen voor kentekenherkenning, gezichtsherkenning, kassakoppeling en toegangscontrole tot het object en daarnaast de producten LeisureConnect App en de Mijn Omgeving. Dit voor onder andere Strandpark de Zeeuwse Kust, Julianahoeve, RCN en Grand Windsock Bonaire"

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Libelnet op via onderstaande contactgegevens:

Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree

Contactblok Harold

Contactblok Hans

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#