icon
Logo

Holiday Media

Holiday Media verzorgt voor meer dan 250 recreatie­bedrijven door heel Nederland het design en het onderhoud van de website. Zij koppelen naadloos met het reserveringssysteem van Stratech zodat je gast onbezorgd een vakantie kan boeken.

De afgelopen jaren hebben zij met veel enthousiasme campings, vakantieparken, verhuur­organisaties en andere type recreatie­bedrijven kunnen helpen met hun wensen.

Producten en diensten

Het eerste doel van veel recreatiebedrijven op het internet is simpelweg gevonden worden en reserveringen binnen te halen. Middelen als onder andere de website, online boeken, internet marketing en social-media dragen hier aan bij. Hier kan Holiday Media je op meerdere manieren bij helpen:

  • Website ontwikkeling
  • Online boeken koppeling 
  • Online Marketing

Holiday Media gebruikt zijn expertise van de branche om zo innovatieve websites te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen identiteit die het ook mag uitstralen op het internet. Holiday Media hecht veel waarde aan de wensen en de behoeften van de klant en combineren die met kennis van de markt en techniek. Naast het ontwikkelen van websites ligt het specialisme ook bij het verzorgen van online boeken koppelingen met reserveringssystemen. Hiervoor werkt Holiday Media al jaren intensief samen met Stratech.

Eén aanspreekpunt voor al je online activiteiten

De kracht van Holiday Media ligt in de specifieke kennis van de reis- en recreatiebranche. Hierdoor zijn ze in staat om jouw wensen op een zeer snelle, betaalbare en kwalitatief hoogstaande manier om te zetten in een passende oplossing. Een proces, waarbij Holiday Media je begeleidt van de oriëntatiefase tot en met de uiteindelijke oplevering. Dat doet Holiday Media met 13 bevlogen Holidayers vanuit het kantoor in Den Bosch.

Ook na de oplevering van de website blijven zij je adviseren over nieuwe ontwikkelingen in de internetwereld en mogelijke extra toevoegingen voor jouw bedrijf. Holiday Media heeft als doelstelling om één aanspreekpunt te creëren, waar jij als reis- en/of recreatieondernemer met al je internetvraagstukken terecht kunt.

Succesformule Holiday Media en Stratech

Dat de samenwerking tussen Holiday Media en Stratech leidt tot mooie resultaten is een feit. Een greep uit onze succesvolle, gezamenlijke klantcases:

Klanten Holiday Media - Stratech

Wim Latour | Directeur en eigenaar van Holiday Media is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Holiday Media koppelt al jaren met het reserveringssysteem van Stratech. Door middel van onze lange samenwerking en persoonlijke communicatie kunnen we elk recreatiebedrijf naar een hoger plan tillen op het gebied van online boeken en automatisering. We versterken elkaar als bedrijf en de klant is hierin de grootste winnaar".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Holiday Media op via onderstaande contactgegevens:

Het Sterrenbeeld 15-B
5215 MK Den Bosch

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#