icon
Logo

HISWA-RECRON

HISWA-RECRON is dé ondernemersorganisatie van bedrijven in de watersport en recreatie.

Zij ondersteunen, verbinden en promoten haar leden en behartigen de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

 

Producten en diensten

HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen zij de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Haar leden zijn ondernemers van vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, dagrecreatie, buitensport, waterrecreatie, jachthavens, chartervloot, jachtwerven en jachtservicebedrijven.

HISWA-RECRON:

  • is een resultaat- en klantgerichte netwerkorganisatie met persoonlijke aandacht voor leden
  • is de woordvoerder en belangenbehartiger voor leisure, recreatie, jachtbouw en watersport
  • is het kenniscentrum voor ondernemers maar ook voor overheid en onderwijs 
  • is het kwaliteitsmerk voor overheid, ondernemers, consumenten en werknemers
  • Werkt continu aan professionalisering van de arbeidsmarkt

Kennispartnerschap HISWA-RECRON en Stratech

HISWA-RECRON en Stratech zijn in 2019 een officieel kennispartnerschap aan gegaan, om zo gezamenlijk een nóg grotere meerwaarde voor haar leden te kunnen creëren. 

Jeffrey Belt | Manager Recreatie en Projectleider HISWA-RECRON Business Club is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Stratech is een gedreven kennispartner, die bij veel van onze leden letterlijk “over de vloer” komt. Ze hebben kennis van de sector, en we werken samen bij ontwikkelingen in de sector om de sector naar een hoger niveau te tillen. Stratech heeft niet voor niets als “slogan” betrokken kennispartner. Dat is precies zoals wij het ervaren en graag zien. De samenwerking helpt ons, de sector en onze leden beter inzicht te krijgen in de ontwikkelingen binnen de markt". 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met HISWA-RECRON op via onderstaande contactgegevens:

Storkstraat 24
3833 LB Leusden

Contactblok Jeffrey

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#