icon
Logo

Effecty

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo.

Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Effecty staat midden in deze nieuwe wereld, heeft een frisse kijk op marketing en gelooft in de kracht van digital.

Zij zorgen er voor dat jij online nóg succesvoller wordt!

Producten en diensten

Al sinds 2011 verzorgt Effecty oplossingen en opleidingen voor het MKB en grootbedrijf. In de afgelopen jaren hebben zij met plezier gewerkt voor een groot aantal ondernemers en zijn ze trots op de mooie resultaten die ze hebben mogen neer zetten. Dit doen ze met een hecht team van enthousiaste digital marketing professionals.

Online marketing blijft continue om tijd en aandacht vragen. Daarom heeft Effecty alle specialisten onder één dak. Van performance gedreven tot creatief onderlegde digital marketeers. Ieder met zijn eigen kennis, kunde en expertise. Maar allemaal worden zij gedreven door resultaat. Hun veelzijdige team ontwikkelt online strategieën, creatieve concepten en doeltreffende online campagnes waarbij jouw wensen altijd de rode draad vormen.

Met een uiteenlopend porfolio van vakantieparken, campings, hotels, steden en restaurants begrijpen zij de leisure branche als geen ander.

Digital heroes

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Effecty staat midden in deze nieuwe wereld, heeft een frisse kijk op marketing en gelooft in de kracht van digital.

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom willen zij mensen en organisaties inspireren om mee te veranderen en het maximale uit zichzelf te halen!

Effecty is een jong online marketingbureau met een enorme drive om te presteren. Met ondernemende, professionele en eigenwijze teamleden zorgen zij dat de klant (online) nóg succesvoller wordt.

Succesformule Effecty en Stratech

Dat de samenwerking tussen Effecty en Stratech leidt tot mooie resultaten is een feit. Geert Buskes | Eigenaar van Effecty is is erg enthousiast over onze samenwerking: "Al diverse jaren hebben wij een succesvolle partnership met Stratech. Samen hebben we al een aantal toonaangevende leisure ondernemingen naar een hoger plan kunnen tillen! We kijken naar vernieuwingen in de markt, we houden elkaar op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen en gaan altijd voor de beste gastbeleving. Wanneer je techniek en marketing met elkaar verbindt en gebruik maakt van elkaars krachten, ontstaan de mooiste resultaten. Wij halen het beste in elkaar naar boven en gaan altijd voor het beste resultaat"

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Effecty op via onderstaande contactgegevens:

Witveldweg 100
5961 ND Horst

Contactblok Veerle

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#