icon
Logo

EasySecure International

EasySecure International is een innovatief cloudplatform voor toegangscontrole, tijd, aanwezigheid, bezoekersregistratie en integraties. 

Hierdoor kun jij je gasten onder andere een draadloze toegang bieden tot/op je recreatiebedrijf met een smartphone, keycard, tag, pincode, QR-code, kenteken, vingerscan of gezichtsregistratie.

Producten en diensten

EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Ze werken met verschillende bewezen hardware merken en bieden zo flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing. Kies uit een combinatie van verschillende wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers.

Bekijk hier de oplossingen voor campings en vakantieparken. 

Facestation - Vingerscan

EasySecure richt zich echt op de toekomst door het gebruik van Cloud software, mobiele toepassingen, biometrie en draadloze toepassingen. Er wordt continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en hoogste kwaliteit.

Ben je benieuwd wat de best mogelijke toegangscontrole of (tijd) registratie oplossing is binnen jouw recreatiebedrijf? Plan dan eenvoudig een kennismaking in.

Samenwerking EasySecure en Stratech

Recent is door onze partner Libelnet de koppeling gemaakt tussen ons reserveringssysteem en het toegangscontrolesysteem van EasySecure, met het mooie resultaat dat gasten van Camping Julianahoeve op basis van gezichtsherkenning toegang tot het zwembad kunnen verkrijgen. De betreffende foto's hiervoor kunnen via de Mijn Omgeving van Stratech-RCS Enterprise worden geüpload, van waaruit vervolgens de synchronisatie plaatsvindt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met EasySecure International op via onderstaande contactgegevens:

Corkstraat 46E
3047 AC Rotterdam

Contactblok Wesley

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#