icon
Logo

C.A.T. Control Systems

C.A.T. Control Systems is specialist in toegangscontrole, waarbij hun kracht en toegevoegde waarde ligt in het totaalpakket dat zij hun klanten kunnen bieden. 

Ze leveren niet alleen slagbomen, maar verzorgen ook de toegangscontrole en software waarbij ze zich onderscheiden door maatwerk, meedenken en servicegerichtheid.

Bedrijfsomschrijving

Toegangscontrole met een klantgerichte benadering, dat is waar C.A.T. Control Systems voor staat. 

Sinds 1997, het jaar waarin C.A.T. Control Systems van start ging, hebben zij al veel klanten van dienst mogen zijn met oplossingen op maat. Hun slagbomen en toegangscontrole staan naar veel tevredenheid bij recreatieparken, jachthavens, attractieparken, bedrijfsterreinen en parkeergarages. C.A.T. onderscheidt zich door maatwerk, meedenken en servicegerichtheid.

Producten en diensten

De kracht en toegevoegde waarde van C.A.T. ligt in het totaalpakket dat zij hun klanten kunnen bieden: zij leveren niet alleen slagbomen, maar verzorgen ook de toegangscontrole en software.
Daarbij maken ze gebruik van eigen producten, waardoor ze oplossingen op maat kunnen bieden. Zij zijn uiterst flexibel en kunnen, dankzij koppelingen met reserveringspartijen, de klant op het gebied van toegangscontrole volledig ontzorgen.

Iedere klant heeft eigen wensen op het gebied van toegangsbeheer. C.A.T. is erin gespecialiseerd om met haar klanten mee te denken en zo te komen tot de best mogelijke oplossing. Of het nu gaat om een eenvoudig of complex systeem, voor een klein of groot terrein, tegen een groot of klein budget: zij hebben voor jou een geschikte oplossing. Dit rechtvaardigt hun doel: toegangsbeheer op een vriendelijke manier.

Succesformule C.A.T. Control Systems en Stratech

Als jarenlange samenwerkingspartners bewegen C.A.T. Control Systems en Stratech mee in de recreatiemarkt. Zo hebben zij de Check- in Kiosk bij gezamenlijke klant Camping Julianahoeve geïnstalleerd: een oplossing waarmee zij de gastdoorstroom kunnen bevorderen, waardoor ze enerzijds de receptie kunnen ontlasten en anderzijds de gastbeleving kunnen optimaliseren. Bekijk in onderstaande video de werking van de Check- in Kiosk op locatie van Camping Julianahoeve.

Michel Kok | Eigenaar van C.A.T. Control Systems is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Al circa 25 jaar een prettige samenwerking en gezamenlijk werken aan productverbeteringen en uitbreidingen in het aanbod. Een mooi voorbeeld is de geïnstalleerde Express check- in kiosk waarbij het reserveringssysteem van Stratech en het CAT-systeem volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Hierdoor is receptieloos inchecken een feit geworden. De naadloze integratie van onze systemen zorgt voor tevreden klanten!"

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met C.A.T. Control Systems op via onderstaande contactgegevens:

Penningweg 108
1507 DH Zaandam

Contactblok Ruud

Contactblok Rick

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#