icon
Logo

Amplixs

Gastbeleving is de sleutel! Amplixs richt zich op het verbeteren van de ervaring en beleefde kwaliteit door gasten, klanten en medewerkers.

Door hun slimme 'online dialoog' vragenlijsten geven zij je inzicht in de kwaliteit van de gastbeleving op je recreatiebedrijf, zodat jij weet wat goed gewaardeerd wordt en waar nog winst te behalen valt. 

Producten en diensten

Amplixs richt zich op verbeteren van de ervaring en beleefde kwaliteit door gasten, klanten en medewerkers. Middels slimme en met plezier in te vullen ‘online dialoog’ vragenlijsten worden gasten (in hun eigen taal) gevraagd naar hun beleving. Dit van daags na aankomst (zodat er nog iets kan worden ‘gerepareerd’) tot na het vertrek. Enkele belangrijke feiten:

1. Met de NPS score en het dashboard weet jij als ondernemer waar jij aan moet werken en wat er zeer gewaardeerd wordt door de gast. 
2. 
Door de Zoover / Tripadvisor module ontstaat de mogelijkheid dat (bij een positieve beoordeling) je organisatie in ranking stijgt. 
3. De data kan naar het reserveringssysteem van Stratech worden ‘teruggeschreven’ zodat deze output ook in Stratech Insight zichtbaar is.
4. Dankzij slimme notificatiemails wordt er een mail gestuurd indien direct actie gewenst is vanuit de organisatie. 

Amplixs helpt je graag meten en zorgt voor actie, zodat jullie organisatie vooruit gaat en mond-tot-mond-reclame jullie in de ‘no marketing’-zone brengt. Zij doen slim onderzoek en

  • Maken slimme vragenlijsten
  • Zorgen met tijdige signalen voor actie
  • Geven verdiepende inzichten met handige rapporten
  • Bouwen doeltreffende koppelingen met bestaande systemen

Dit alles doen zij voor mensen die dol zijn op kwaliteit, net als Amplixs zelf!

Succesformule Amplixs en Stratech

Amplixs en Stratech werken samen aan het optimaliseren van gastbeleving. Gebruikers van Stratech kunnen Amplixs toevoegen om gasttevredenheid te meten. Door de koppeling met Stratech (of via Stratech Campaign) stuurt Amplixs de metingen op het juiste moment uit en lopen de resultaten slim terug in het reserveringssysteem.

Paul de Weger | oprichter van Amplixs is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: “Met Stratech worden moeilijke dingen makkelijk. En dat gebeurt in een ouderwets Twentse atmosfeer. Een uiterst hartelijke ‘doe maar gerust normaal’, daarmee komen we samen vlot tot passende oplossingen. Veel dank voor de plezierige samenwerking! Ga zo door!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Amplixs op via onderstaande contactgegevens:

Zuidergracht 45
3763 LS Soest

Contactblok Paul

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#