icon
Logo

ABN AMRO sector Leisure

Het Leisure team van ABN AMRO is volledig gericht op ondernemers in de gastvrijheidseconomie.

Met een team van bijna 50 specialisten adviseren en ondersteunen zij de recreatieondernemer bij diverse vraagstukken. Tevens verspreiden zij met regelmaat publicaties en sectorprognoses waarin aandacht wordt besteed aan de ontwikkelingen in de sector Leisure in Nederland.

Producten en diensten

ABN AMRO richt zich op de topbedrijven in de gastvrijheidseconomie en heeft door het leveren van veel meer dan alleen financiering haar marktaandeel en financieringsvolume zien verdubbelen sinds 2015. Zij kunnen dan ook op diverse vlakken iets voor de recreatieondernemer betekenen:

  • Optimalisatie betalingsverkeer
  • Financiering
  • Subsidie expertise
  • Ondersteuning bij verduurzamende huurconstructies
  • Partner bij lobby én onderzoek
  • Verstrekker van groenleningen
  • Groenlease en meer!

Succesformule ABN AMRO sector Leisure en Stratech

ABN AMRO sector Leisure en Stratech werken nauw samen bij de totstandkoming van prognoses en trendrapporten voor de verblijfsrecreatie, waarin gegevens vanuit onze Benchmark Verblijfsrecreatie een belangrijke rol spelen. Stef Driessen | Sector Banker Leisure bij ABN AMRO is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: Stratech biedt waardevolle inzichten en tips die de professionalisering van de verblijfsrecreatie versnellen en de aantrekkingskracht van de branche vergroten. ABN AMRO is trotse partner van Stratech en baseert een deel van haar eigen kredietbeleid én prognoses op de inzichten van de ondernemende mensen die daar werkzaam zijn.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

ABN AMRO sector Leisure bestaat uit een team van bijna 50 specialisten in de verblijfsrecreatie, waaronder Stef Driessen (Sector Banker Leisure) en Gerarda Westerhuis (Sectoreconoom Retail en Leisure).

Stef en Gerarda

V.l.n.r. Stef Driessen en Gerarda Westerhuis

Kijk voor meer informatie op www.abnamro.nl/leisure.

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking: we kiezen er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! Benieuwd met welke partners we samenwerken?

Onze partners
#