icon
Logo

Waardevolle en geslaagde Expertsessie E-mailmarketing

16 februari 2017


Woensdag 15 februari vond op locatie van Inn Style te Maarssen de Leisure in Business: Expertsessie E-mailmarketing plaats.

De animo was zo groot dat we de inschrijving vroegtijdig hebben moeten sluiten, we zijn dan ook erg blij dat we meer dan 80 recreatieondernemers hebben mogen verwelkomen!

Veranderingen online; hoe gaan wij hier mee om?

Wat is e-mailmarketing? Hoe voer ik een succesvolle e-mailcampagne uit? En hoe bereik ik de juiste gast op het juiste moment met de juiste informatie? Allemaal belangrijke vragen waarvan de antwoorden veel (recreatie)ondernemers onbekend zijn.

Stratech is graag dé kennispartner voor de recreatieondernemer van de toekomst. Om deze reden hebben wij de Expertsessie E-mailmarketing in het leven geroepen; om de recreatieondernemer op de hoogte te brengen van alle ins en outs op het gebied van e-mailmarketing en handvaten te geven voor de ultieme inzet van gepersonaliseerde e-mailmarketing campagnes. Met als eindresultaat: het verwelkomen van meer gasten en het genereren van meer omzet door de uitvoer van optimale gastenmarketing!

Inspirerende Expertsessie gastenmarketing

Robert Rebergen van e-Village beet de spits af met zijn presentatie over wat e-mailmarketing nu precies inhoudt en gaf belangrijke tips over de juiste opmaak en verzending van een nieuwsbrief. Daarnaast presenteerde hij de resultaten van de E-mail Benchmark 2016. Vervolgens inspireerde Corné Hoogendoorn van Corendon de aanwezige recreatieondernemers met zijn verhaal over de positie en inzet van e-mailmarketing binnen Corendon en gaf hij het publiek een kijkje in de keuken van e-mailcampagnes die voor Corendon erg succesvol zijn (geweest).

Na een korte pauze gaf e-mailmarketing specialist Jordie van Rijn van eMailMondayde aanwezigen tips & tricks, tactieken en inspiratie voor de uitvoer van optimale e-mailmarketing. Niek Beimer van Stratech sloot de Expertsessie af met zijn presentatie over Stratech Campaign: de tool waarmee de recreatieondernemer elke unieke gast gepersonaliseerd kan bereiken waardoor optimale gastenmarketing kan worden bedreven.

Publicaties

Onderstaande artikelen zijn naar aanleiding van de Expertsessie E-mailmarketing gepubliceerd:

Leisure in Business Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van Leisure in Business? Schrijf u dan nu in voor de Update Service en blijf geïnformeerd!

Inschrijven

Over Leisure in Business

Leisure in Business is hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst!

Bekijk meer
#