icon
Logo

[VIDEOREEKS 4/4] Dynamic pricing - Effect meten

15 juni 2021

Voor het meten van het effect van de door jou doorgevoerde prijscorrecties, kun je de data uit het reserveringssysteem en Google Analytics gebruiken. Door de gegevens uit deze systemen te combineren kun je analyseren hoeveel reserveringen en omzet de betreffende correcties hebben opgeleverd. Dit is belangrijke informatie om continu bij te kunnen blijven sturen.

In de eerste drie video's uit de vierdelige reeks over dynamic pricing in de recreatiebranche heeft Mark je alles vertelt over wat dynamic pricing precies is, op basis van welke inzichten je kunt bepalen óf je prijscorrecties moet gaan doorvoeren en hoe je deze correcties daadwerkelijk doorvoert.

In deze laatste video gaat Mark dieper in op de vierde fase van het proces: hoe meet je het effect van de door jou doorgevoerde prijscorrecties?

Benieuwd naar de andere drie video's uit de reeks? Bekijk ze hier:

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#