icon
Logo

[VIDEOREEKS 2/4] Dynamic pricing - Inzicht verkrijgen

01 juni 2021

Om vast te kunnen stellen óf en welke prijscorrecties je moet doorvoeren, is het belangrijk om naast een algemene context analyse antwoord te krijgen op de vragen: Wat is er gebeurd? Wat is er niet gebeurd? En wat gaat er (waarschijnlijk) gebeuren?

Hoe krijg jij deze informatie inzichtelijk?

Op basis van welke belangrijke inzichten bepaal je óf en welke prijscorrecties je moet doorvoeren? Om je mee te nemen in de wereld van dynamic pricing voor de recreatiebranche, hebben we een videoreeks opgenomen waarin Mark Gerrits je alle ins en outs laat zien van dit complexe - maar interessante - begrip.

In deze tweede video gaat Mark dieper in op de eerste fase van het proces: inzicht verkrijgen


In de volgende video licht Mark toe hoe je eenvoudig correcties kunt bepalen en doorvoeren. 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#