icon
Logo

[VIDEOREEKS 1/4] Wat is dynamic pricing?

20 mei 2021

Dynamic pricing is een fenomeen dat al jaren succesvol ingezet wordt in (onder andere) de travel branche, maar voor veel recreatieondernemers nog onbekend terrein. Zonde eigenlijk, want juist nu zou je zóveel meer omzet uit je aanbod kunnen halen door je prijsbeleid af te stemmen op de vraag uit de markt en jouw aanbod. 

Om je mee te nemen in de wereld van dynamic pricing voor de recreatiebranche, hebben we een videoreeks opgenomen waarin Mark Gerrits je alle ins en outs laat zien van dit complexe - maar interessante - begrip.

In deze eerste video legt Mark uit wat dynamic pricing precies is en waarom het hanteren van een flexibel prijsbeleid juist nú zo interessant is voor recreatieondernemers.

In de volgende video gaat Mark dieper in op de eerste fase uit het proces. Waar haal jij je inzichten vandaan? Wordt vervolgd... 

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#