icon
Logo

Verwacht in de Recreatie Studio: 'Help! Inflatie!'

25 oktober 2022

Als jouw kennispartner zijn we trots dat we vanuit de Recreatie Studio op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2022 verschillende kennissessies mogen verzorgen.

Op dinsdag 15 november houdt Mark Gerrits (Business Manager Recreatie) een inspirerende sessie over één van de meest besproken onderwerpen in Nederland op dit moment: inflatie...

De inflatie breekt alle records en heeft grote gevolgen voor de koopkracht van Europese gezinnen. Welke impact hebben de inflatiestijging en de daling van de koopkracht op het boekingsgedrag voor 2023? Op basis van de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie geven we hier een inkijkje in. Als recreatieondernemer kun je natuurlijk inspelen op deze ontwikkelingen. Hoe? Tijdens deze keynote voorzien we je van praktische tips. Zorg dat je er bij bent zodat jij hier je voordeel mee kunt doen!

 

Benieuwd naar onze andere kennissessies?

Net als vorig jaar mogen wij - als jouw kennispartner - meerdere sessies verzorgen in de Recreatie Studio op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Naast de kennissessie van Mark over inflatie levert Stratech een bijdrage door middel van de volgende sessies: 

Hoe kan automatisering helpen bij de huidige personeelstekorten in de recreatiebranche? - door Robert Groot Jebbink (Account Manager Recreatie)
Een gesloten kiosk bij het zwembad, een (onderbezette) receptie die slecht bereikbaar is en de schoonmaakronde die door het gebrek aan personeel veel langer duurt. Allemaal voorbeelden van personeelsproblemen die ook in de recreatiebranche helaas steeds vaker aan de orde van de dag zijn. Hoe kan automatisering helpen om deze problemen op te lossen? Woon deze sessie bij op woensdag 16 of donderdag 17 november en laat je inspireren!

Deelname aan de Vitaliteits-tafel - onder leiding van Jan Olthof (RecreatieVakkrant) en Jan Jaap Thuis (Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd) 
Ronde tafel op woensdag 16 november met o.a. de volgende onderwerpen: Hoe vitaal is de recreatiemarkt m.n. kampeerbedrijven en bungalowparken? Investeren versus desinvesteren? Hoe gaat het in de provincies? Hoe heeft het aanbod zich ontwikkeld? Prijsconcurrentie? Beïnvloeding op boekingsgedrag? Inzet socials hoe potentiële gast te bereiken? Deelname vanuit Stratech: Niek Beimer (Product Manager Recreatie)

Benieuwd naar de rest van het programma in de Recreatie Studio? Bekijk hier het volledige programma.

Meld je gratis aan!

Een bezoek aan de Recreatie Vakbeurs stoomt je in een dag(deel) klaar voor het nieuwe recreatieseizoen! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en weet je waar je op moet inspelen om 'futureproof' te blijven. Je maakt kennis met de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete recreatiesector. Bovendien is dit een mooi moment om (bestaande) relaties te ontmoeten en nieuwe leveranciers te ontdekken. 

Heb je nog geen toegangsbewijs voor de Recreatie Vakbeurs? Geen probleem! Via onderstaande button kun je je gratis registreren. Graag tot dan!

Meld je nu aan!

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS Enterprise als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

RESERVERINGSSYSTEMEN
#