icon
Logo

Vanaf nu live | Stratech-RCS Enterprise 2022

28 juni 2022

We hebben het al eerder aangekondigd, en na een uitgebreid pilottraject is het dan eindelijk zover... Stratech-RCS Enterprise 2022 staat sinds deze week live bij onze Enterprise-klanten! Naast de vernieuwde look-and-feel is ons marketing- en reserveringssysteem voor grotere recreatiebedrijven voorzien van verschillende nieuwe features en verbeteringen. 

Belangrijke nieuwe features

Stratech-RCS Enterprise 2022 is op het gebied van lay-out volledig in een nieuw jasje gestoken, er is een interactief dashboard toegevoegd en verschillende real-time koppelingen zijn verbeterd. Denk hierbij aan:

  • Real-time synchronisatie met Stratech Campaign, waardoor campagnes direct vanuit het reserveringssysteem verstuurd kunnen worden.
  • Verbeterde koppeling met partners, wat real-time communicatie mogelijk maakt.
  • Open een gastenkaart of reservering direct vanuit een andere applicatie, bijvoorbeeld vanuit Stratech Insight.

Bekijk deze mogelijkheden en meer in onderstaande video!

 

Enthousiaste pilotklanten

Onze pilotklanten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van Stratech-RCS Enterprise 2022. Eén van deze mooie pilotklanten is Vakantiepark Breebronne. Maik Jacobs, Manager Guest & Operations, is erg enthousiast over de nieuwe versie:

De pilotklanten ervaren meer belangrijke verbeteringen. Zo vindt men het nieuwe dashboard erg overzichtelijk en prettig werken. De belangrijkste KPI's zijn in één oogopslag inzichtelijk en het zoeken naar gasten en reserveringen gaat een stuk sneller. Ook de hierarchische opbouw van de vensters, het overzicht van recent geopende vensters en de mogelijkheid om actieve vensters te verslepen naar een tweede beeldscherm zorgen voor meer gebruiksgemak en overzicht. Voor huidige Stratech-klanten is het vooral ook prettig dat de nieuwe look-and-feel fris oogt maar nog wel herkenbaar is, omdat de technische werking van de software in de basis niet is veranderd. 

Gratis upgrade voor klanten

Vanaf deze week is Stratech-RCS Enterprise 2022 kosteloos beschikbaar voor al onze Enterprise-klanten. Hierbij is de overstap de komende tijd nog optioneel: gebruikers kunnen nu nog switchen tussen de oude en nieuwe versie van de User Interface. 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech-RCS Enterprise 2022 voor jouw recreatiebedrijf? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS Enterprise is dé marketing- en reserveringssoftware voor grotere recreatiebedrijven. Samen met onze specialisten en partners werken we nauw met je samen aan het succes van jouw recreatiebedrijf.

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#