icon
Logo

Unieke overstapactie: stap vóór 1 augustus 2020 kosteloos over!

18 mei 2020

Het zijn voor jou als recreatieondernemer onzekere tijden; het voorseizoen is door de maatregelen rondom het Coronavirus in het water gevallen, het zomerseizoen is onzeker. 

Wil jij wel alle voordelen ervaren van ons reserveringssysteem maar wil je in deze onzekere tijden geen investeringen doen? Maak dan gebruik van onze unieke overstapactie

Door de coronacrisis en de impact daarvan op de verblijfsrecreatie, is 2020 voor jou als recreatieondernemer een ongrijpbaar jaar. We begrijpen als geen ander dat dit veel onzekerheden met zich meebrengt. Het jaar 2021 wordt dan ook belangrijker dan ooit! Om helemaal klaar te zijn voor dit nieuwe seizoen is het van belang dat je je automatisering op orde hebt; dat je een reserveringssysteem hebt dat continu innoveert en ervoor zorgt dat jij het maximale uit je recreatieonderneming kunt halen. Maar, is het wel verstandig om op dit moment investeringen te doen? Ook deze gedachte is heel begrijpelijk. Om deze reden hebben we dan ook een unieke overstapactie voor jou opgezet!

Wegens succes verlengd: Stap vóór 1 augustus over en betaal pas vanaf 2021!

De voordelen van ons reserveringssysteem ervaren, zonder dat je hiervoor dit jaar hoeft te betalen? Dat kan! Wanneer je vóór 1 augustus besluit over te stappen naar ons reserveringssysteem, maak je de rest van dit jaar kosteloos gebruik van Stratech-RCS Enterprise. Er worden pas vanaf 2021 kosten in rekening gebracht, zodat jij dit jaar geen investeringen hoeft te doen!

Deze tevreden topbedrijven gingen je voor!

Deze tevreden klanten gingen u voor!

Klik hier voor de ervaringen van enkele tevreden gebruikers.

Meer info over deze unieke overstapactie

Ben jij ook benieuwd naar deze unieke overstapactie en de geldende actievoorwaarden? Zorg ook dat jij helemaal klaar bent voor seizoen 2021: laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Ja, informeer mij!

Meer over ons alles in één reserveringssysteem

Met Stratech-RCS - ons alles in één reserveringssysteem - realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech-RCS
#