icon
Logo

Touroperator uitgelicht: Belvilla

02 juni 2020

Met behulp van de Channel Manager maken we het voor jou nóg makkelijker om je gast te bereiken, naamsbekendheid te creëren en bovenal meer boekingen te realiseren.

Graag lichten we touroperator Belvilla, marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen, uit.

Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteert en beheert Belvilla zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. De gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Belvilla is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen.

Het Parkenteam

Binnen Belvilla vormt het Parkenteam een aparte afdeling met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van vakantieparken. Deze afdeling is gespecialiseerd in het beheren van de relatie met jullie als partner. Deze relatie wordt gekenmerkt door een informele sfeer en korte, directe lijnen met ervaren medewerkers.

De samenwerking

Voor jou als partner heeft een samenwerking met Belvilla de volgende voordelen;

 • Er zijn geen kosten (aan Belvilla) verbonden aan het opstarten van samenwerking
 • Geautomatiseerde afhandeling van de boeking; door de koppeling van het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise met het Belvilla systeem middels Qenner worden beschikbaarheid, prijzen en kortingen automatisch bijgewerkt en reserveringen realtime in jullie systeem ingeboekt
 • Belvilla onderhoudt het contact met de klant/gast totdat deze zich ter plaatse bij jullie meldt
 • Een vast contactpersoon voor de commerciële afspraken en een gespecialiseerd team van collega’s voor operationele vragen
 • Eigen websites (Belvilla, AanZee en VillaXL) in diverse talen en een zeer uitgebreid netwerk van OTA’s en traditionele reisbureaus in binnen- en buitenland. Je hebt dus ook hier slechts één aanspreekpunt; Belvilla
 • Belvilla werkt op free-sale basis, dus geen risico’s met betrekking tot allotments
 • No cure no pay. Je betaalt alleen commissie op het moment dat er wordt geboekt door Belvilla
 • Automatische betaling, voor aankomst
Next steps

Mocht je interesse hebben in een samenwerking met Belvilla of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Peter Hachmang via peter.hachmang@belvilla.com of per telefoon 020 – 3080 276.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Channel Manager: koppeling reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kun je profiteren van voordelen als:

 • Snel inspelen op actualiteit
 • Aanbod snel online
 • Beschikbaarheid altijd up-to-date
 • Gedifferentieerde prijzen 
 • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Klik hier voor het actuele overzicht van touroperators waarmee wij real-time koppelen.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Channel Manager jou kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoorje meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#