icon
Logo

Toevoeging @Leisure aan de Channel Manager

18 maart 2016

De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

Onlangs hebben wij dit boekingsportaal toegevoegd aan onze Channel Manager.

@Leisure

De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

@Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 1.000 vakantieparken (in 14 verschillende landen) en ruim 27.000 vakantiehuizen direct onder contract. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure. Dit resulteert in een totale boekingsomzet van ongeveer € 200 miljoen.

Touroperator merken

De belangrijkste touroperatormerken van @Leisure zijn:

Touroperators @Leisure 

Volgens Guido Janse - Sourcing Manager Holidayparks bij @Leisure - is de samenwerking tussen Stratech en @Leisure een win-win situatie voor vakantieparken:

"Met het tot stand brengen van de koppeling tussen Stratech en @Leisure creëren we de ultieme samenwerking. Planborden dienen niet meer te worden bijgehouden, daar de prijzen en beschikbaarheid automatisch worden ingelezen. De boekingen worden automatisch ingeschoten in Stratech, hetgeen een aanzienlijke tijdbesparing oplevert. Een ouderwetse win-win situatie!"

Channel Manager: koppeling tussen reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kunt u profiteren van voordelen als:

  • Snel inspelen op actualiteit
  • Aanbod snel online
  • Beschikbaarheid altijd up-to-date
  • Gedifferentieerde prijzen 
  • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen
Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Channel Manager u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#