icon
Logo

Toegevoegd aan onze Channel Manager: Prijsvrij Vakanties!

20 juli 2020

Prijsvrij helpt haar klanten met het zoeken naar kwalitatieve goed geprijsde vakanties in binnen- en buitenland en is anno 2020 één van de grootste Online Travel Agencies in Nederland.

Onlangs hebben wij dit boekingsportaal toegevoegd aan onze Channel Manager.

Prijsvrij Vakanties

Prijsvrij Vakanties is in 2010 opgericht en sinds 2014 onderdeel van het Duitse reisconcern DER Touristik (REWE Group). Deze samenwerking heeft de afgelopen jaren voor een sterke groei gezorgd en staat garant voor een stabiele- en mooie toekomst. Prijsvrij Vakanties anno 2020 is één van de grootste Online Travel Agencies in Nederland.

Prijsvrij helpt haar klanten met het zoeken naar kwalitatieve goed geprijsde vakanties in binnen- en buitenland. Hun klanten waarderen de website én het service niveau van de medewerkers via het onafhankelijk platform Trustpilotmet een 9,0 gemiddeld. Zij hebben dan ook meer dan 195.000 Facebook fans & meer dan 10.000 volgers op Instagram. Dagelijkse bezoeken meer dan 30.000 unieke bezoekers hun website en ontvangen +550.000 klanten tweewekelijks gepersonaliseerde nieuwsbrieven. 

Kansen voor jou?

Zeker! Het vermarkten van je aanbod via Prijsvrij Vakanties levert jou als recreatieondernemer volgens Tijs van Schagen, CCO Prijsvrij Vakanties, kansen op: "Een groot deel van onze Nederlandse- en Belgische reizigers laten weten op zoek te zijn naar een vakantie dichtbij. Met uw aanbod denken wij de aankomende jaren aan te sluiten op de groeiende behoefte naar dit type vakantie onder al onze klanten."

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Channel Manager: koppeling reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kun je profiteren van voordelen als:

  • Snel inspelen op actualiteit
  • Aanbod snel online
  • Beschikbaarheid altijd up-to-date
  • Gedifferentieerde prijzen 
  • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Klik hier voor het actuele overzicht van touroperators waarmee wij real-time koppelen.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Channel Manager jou kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoorje meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#