icon
Logo

Terugblik op geslaagde Recreatie Vakbeurs!

7 december 2018

Eind november vond in Hardenberg de zeventiende editie van de Recreatie Vakbeurs plaats.

Stratech was ook dit jaar weer als exposant aanwezig en blikt graag met u terug op deze geslaagde beurs.

 

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Zo'n 8000 recreatieprofessionals brachten op 27, 28 of 29 november een bezoek aan de vakbeurs waar ze kennis konden maken met meer dan 250 verschillende exposanten, waaronder Stratech.

Op stand 430 konden de bezoekers kennis maken met het nieuwe reserveringssysteem Stratech Booking. Dit online reserveringssysteem is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven en werd op de beurs volop gedemonstreerd. Stratech Booking biedt gemak en tijdsbesparing door uw hele proces van (online) boeken tot de complete financiële afhandeling, zoals het versturen van reserveringsbevestigingen, te automatiseren.

Daarnaast werd men bijgepraat over actuele ontwikkelingen binnen de software en het vakgebied. Zo waren onder andere Stratech Insight, Stratech Campaign en de mogelijkheden van de Mijn Omgeving onderwerp van gesprek.

Hartelijk dank voor uw bezoek!

Wij kijken terug op een geslaagde beurs waarbij we zowel veel nieuwe als bestaande relaties hebben mogen ontvangen op onze stand. Hartelijk dank voor uw bezoek!

Meer informatie

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest de beurs te bezoeken, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen om bijvoorbeeld kennis te maken met Stratech Booking.

Contact opnemen

Over Stratech Recreatie

Stratech helpt al bijna 30 jaar recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf volledig te automatiseren.

RESERVERINGSSYSTEMEN
#