icon
Logo

Succesvolle Recreatie Vakbeurs 2019

4 december 2019

Vorige week vond in Hardenberg de 18e editie van de Recreatie Vakbeurs plaats.

Stratech was ook dit jaar weer als exposant aanwezig. Blik je samen met ons mee op een succesvolle beurseditie?

 

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Zo'n 8.000 recreatieprofessionals brachten op 26, 27 of 28 november een bezoek aan de vakbeurs waar ze kennis konden maken met meer dan 250 verschillende exposanten, waaronder Stratech.

Op stand 450 konden de bezoekers onder andere kennismaken met het nieuwe reserveringssysteem Stratech Booking. Dit online reserveringssysteem is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven en werd op de beurs volop gedemonstreerd. Stratech Booking biedt gemak en tijdsbesparing door uw hele proces van (online) boeken tot de complete financiële afhandeling, zoals het versturen van reserveringsbevestigingen, te automatiseren.

Daarnaast werd men bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen in Stratech-RCS Enterprise. Zo waren nieuwe modules Personalised Pricing en Voorraadartikelen onderwerp van gesprek.

Dit jaar hadden wij tevens de eer om een kennissessie in het kennistheater te verzorgen. In deze sessie heeft Product Manager Niek Beimer de deelnemers bijgepaat over het belang van personalisatie in gastenmarketing. Effectieve gastenmarketing is van onschatbare waarde voor je recreatiebedrijf, waarbij relevantie de sleutel is tot succes. Hoe kan personalisatie ervoor zorgen dat je écht relevant bent voor je (toekomstige) gast? Deze vraag stond centraal tijdens deze inspirerende kennissessie.

Hartelijk dank voor uw bezoek!

Wij kijken terug op een geslaagde beurs waarbij we zowel veel nieuwe als bestaande relaties hebben mogen ontvangen op onze stand. Hartelijk dank voor je bezoek!

Meer informatie

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest de beurs te bezoeken, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen om bijvoorbeeld kennis te maken met Stratech Booking.

Contact opnemen

Over Stratech Recreatie

Stratech helpt al bijna 30 jaar recreatieondernemers nóg beter te ondernemen. Dat doen we door alle belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf volledig te automatiseren.

RESERVERINGSSYSTEMEN
#