icon
Logo

Stratech vanaf heden 'RECRON Kennispartner'!

4 maart 2019

Na jarenlang Top Leverancier van de RECRON te zijn geweest, mogen we ons vanaf heden 'RECRON Kennispartner' noemen.

Met Stratech wil RECRON de deskundigheid op automatiseringsgebied delen met haar leden en de recreatiesector. Voor Stratech dé uitgewezen kans om nog meer recreatieondernemers te bereiken met haar kennis en innovaties.

Kennis die van belang is voor verbetering en vernieuwing van het ondernemerschap van de leden van RECRON. “Door efficiënt automatiseringsgebruik kan de ondernemer bijvoorbeeld zijn eigen prestaties vergelijken met de prestaties van collega-ondernemers via de benchmark. Dit is voor de bedrijfsvoering van de recreatieondernemers zeker van belang”, aldus Martin Maassen, waarnemend directeur RECRON.

 

 

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Ook worden Kennispartners actief ingezet voor kennisdeling bij kennisbijeenkomsten. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen. 

Stratech helpt de recreatieondernemer ondernemen

Stratech is binnen de sector bekend van de online reserveringssystemen in de recreatiesector. Hierbij zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid de kernwoorden: "Wij helpen ondernemers beter te ondernemen. Met onze innovatieve reserveringssystemen willen wij een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van de recreatieondernemers. Met onze jarenlange kennis in de recreatiebranche weten wij wat er speelt bij de recreatiebedrijven en waar hun behoeftes liggen. Dit is de reden dat we naast onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen tal van innovatieve functionaliteiten hebben gelanceerd zoals Stratech Insight (altijd en overal inzicht in actuele managementinformatie) en Stratech Campaign (gepersonaliseerde gastmarketing van het hoogste niveau).

Zo ook de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie, waarmee de recreatieondernemer inzicht heeft in eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar en van de markt. Met behulp van de Benchmark ziet de ondernemer of zijn/haar recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt hem/haar vervolgens in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Hierdoor kunnen betere en onderbouwde beslissingen genomen worden. Wij ondersteunen de recreatieondernemer dan ook op alle fronten”, aldus Mark Gerrits | Business Manager Recreatie.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Stratech uw recreatieonderneming kan bieden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Onze reserveringssystemen

Wij bieden elke recreatieondernemer, klein of groot, een passend reserveringssysteem. Van ons flexibele online reserveringssysteem Stratech Booking tot ons alles-in-één reserveringssysteem Stratech-RCS.

Reserveringssystemen
#