icon
Logo

Stratech Booking: nieuwe mijlpaal en enthousiaste pilotklanten!

09 mei 2019

Ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking is volop in ontwikkeling.

Zo hebben we onlangs een mijlpaal bereikt: de oplevering van de eerste versie van het Online Boeken! Onze pilotklanten maken al volop gebruik van Stratech Booking, we delen dan ook graag het enthousiasme van de pilotklanten met je!

Demo aanvraag

Eerste versie van het Online Boeken opgeleverd!

In de afgelopen maanden van het pilottraject is er hard gewerkt aan ons online reserveringssysteem Stratech Booking. Zo is de input van de pilotklanten verwerkt en zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de software. Ook is er weer een belangrijke mijlpaal bereikt, namelijk de oplevering van de eerste versie van het Online Boeken! 

Met Online Boeken kunnen je gasten hun vakantie volledig online boeken via uw website. Op basis van de opgegeven voorkeuren (denk aan aankomstdatum, verblijfsduur en accommodatiesoort) wordt het beschikbare aanbod getoond. Wanneer de gast een keuze maakt komt hij vervolgens in de reserveringswizard terecht, waarbij hij in een paar simpele stappen zijn boeking kan afronden.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het Online Boeken.

De functionaliteit is volledig te integreren in je website, zodat de look-and-feel naadloos aansluit bij je huisstijl.

Enthousiaste pilotklanten

De prettige look-and-feel en het gebruiksgemak kwamen al vrij snel naar voren als de belangrijkste USP's van Stratech Booking. Onze pilotklanten hadden de intuïtieve werkwijze in een mum van tijd onder de knie. Daarnaast hebben enkele pilotklanten al zoveel vertrouwen in het systeem, dat zij Stratech Booking al volledig inzetten voor alle nieuwe reserveringen! 

Wij zijn erg blij met het vertrouwen van onze pilotklanten en de waardevolle feedback die we ontvangen over het gebruik van Stratech Booking. We gaan met de input aan de slag om de software nog verder te optimaliseren en houden u op de hoogte van de voortgang!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stratech Booking? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Booking
#