icon
Logo

Stratech Benchmark live op BNR Nieuwsradio!

11 juli 2019
 

Vanochtend werd onze Business Manager Recreatie Mark Gerrits tijdens het programma De Ochtendspits op BNR Nieuwsradio live geïnterviewd door Bas van Werven over het boekingsverloop voor deze zomer voor de Nederlandse recreatiemarkt. 

 
 

Aanleiding van dit interview is het tweede Benchmark blog dat onze collega Rob Stevens onlangs heeft geschreven. Dit blog is opgepakt door de pers, waarna BNR Nieuwsradio ons heeft benaderd om het boekingsverloop voor deze zomer live toe te lichten.

Luister het interview tijdens het programma De Ochtendspits hieronder terug!

Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzetbezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht

Met behulp van de Benchmark kunt u zien of uw recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt u in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Door deze inzichten kunt u betere en onderbouwde beslissingen nemen. Op basis hiervan kunt u:

  • Marketingbudget op het juiste moment inzetten
  • Meer rendement uit uw accommodaties halen
  • Hogere bezettingsgraad realiseren
  • Meer omzet genereren
Meer weten?

Wilt u ook onderdeel zijn van de Benchmark Verblijfsrecreatie, zodat uw uw eigen prestaties eenvoudig kunt vergelijken met die van de markt en hierdoor exact weet hoe u presteert ten opzichte van gelijkwaardige recreatiebedrijven?

Neem contact op

Meer over Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van de markt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Benchmark Verblijfsrecreatie
#