icon
Logo

Bezoek één van onze roadshows en maak kennis met Booking!

30 september 2019
 

Stratech Booking is hét flexibele online reserveringssysteem, speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven.

Ben jij ook benieuwd hoe de Booking BEE jouw gehele reserveringsadministratie uit handen kan nemen? Meld je dan gratis aan voor één van de roadshows en maak kennis met de Booking BEE!

Bezoek een roadshow en maak kennis met Stratech Booking

Graag laten we jou kennismaken met Stratech Booking, zodat je zelf kunt ervaren hoe waardevol en gebruiksvriendelijk dit reserveringssysteem is!

Tijdens de roadshows geven we je graag een demonstratie van de mogelijkheden van Stratech Booking voor jouw bedrijf! Daarnaast zal onze partner Holiday Media je vertellen over het belang van een goede zichtbaarheid in Google en je handige tips geven over hoe jij de online zichtbaarheid van je recreatiebedrijf eenvoudig kunt verbeteren. Afsluitend kun je gratis deelnemen aan de gezamenlijke lunch, waarna een kort bedrijfsbezoek op het programma staat.

Het programma van de dag is als volgt:

  • 09:45 uur Inloop met koffie/thee en lekkernij
  • 10:00 uur Demonstratie Stratech Booking | Stratech
  • 11:15 uur Verbeter en vergroot je online zichtbaarheid | Holiday Media
  • 12:15 uur Gezamenlijke lunch
  • 13:00 uur Rondleiding op locatie
Bezoek een roadshow bij jou in de buurt!

De roadshows zullen verspreid door Nederland plaatsvinden, op onderstaande datums en locaties:

  • Donderdag 12 december: Camping Liesbos te Breda (NB)

Mocht je niet bij één van deze roadshows aanwezig kunnen zijn, maar wil je wel meer weten over de mogelijkheden van Stratech Booking? Dan kun je je ook aanmelden voor één van onze online demonstraties, die in 2020 elke eerste dinsdag van de maand plaatsvinden. Lees hier meer over deze online demo's en meld je aan!

Tevreden Stratech Booking gebruikers

Weg met administratieve rompslomp!

Voor jou als recreatieondernemer is het belangrijk om altijd (online) boekbaar te zijn, inzicht te hebben in je reserveringen en je eigen prijzen en arrangementen toe te kunnen passen. Gemak en tijdsbesparing zijn voor jou belangrijke kernwaarden. Je hebt baat bij een eenvoudig, flexibel en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem dat je volledige reserveringsadministratie uit handen neemt. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Met ons flexibele en gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem Stratech Booking hoef je je geen zorgen te maken over je reserveringsadministratie en kun jij doen waar je goed in bent: aandacht geven aan je gasten!

Direct aanmelden

Meld je aan voor één van de GRATIS roadshows en maak kennis met de Booking BEE! Voor meer informatie over de roadshows of Stratech Booking in het algemeen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Aanmelden

Stratech Booking: online reserveringssysteem

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Vergeet de administratieve rompslomp: laat de Booking BEE je alle reserveringsadministratie uit handen nemen zodat je tijd hebt voor meer gasten!

Meer over Stratech Booking
#