icon
Logo

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2022

Op 15, 16 en 17 november 2022 vindt in de Evenementenhal Hardenberg de Recreatie Vakbeurs plaats!

Zoals elk jaar zal Stratech ook deze keer als exposant aanwezig zijn tijdens deze vakbeurs! We begroeten je graag op onze stand 334 om je bij te praten over alle mogelijkheden die onze marketing- en reserveringssystemen jouw recreatieonderneming kunnen bieden. 

Evenementenhal Hardenberg Van 15 november 2021, 10:00 uur
tot 17 november 2021, 18:00 uur

We kijken ieder jaar enorm uit naar de Recreatie Vakbeurs Hardenberg - de meest inspirerende vakbeurs van het jaar - en dat doen we deze keer wederom!

We praten graag met je bij over de ontwikkelingen binnen jouw recreatiebedrijf en de (geplande) ontwikkelingen binnen Stratech-RCS (Enterprise) en Stratech Booking. Heb je concrete vragen? Onze Recreatie Specialisten staan je op onze stand 334 graag te woord! Het beloven drie interessante en inspirerende dagen vol kennisdeling te worden, dus zorg dat je erbij bent 

Woon onze kennissessies bij!

Net als vorig jaar mogen wij - als jouw kennispartner - meerdere bijdrages leveren aan het kennistheater dat op de beurs georganiseerd wordt. Zo verzorgen we de volgende kennissessies. 

Help! Inflatie! Impact van en inspelen op inflatiestijging - door Mark Gerrits (Business Manager Recreatie)
De inflatie breekt alle records en heeft grote gevolgen voor de koopkracht van Europese gezinnen. Welke impact hebben de inflatiestijging en de daling van de koopkracht op het boekingsgedrag voor 2023? Op basis van de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie geven we hier een inkijkje in. Als recreatieondernemer kun je natuurlijk inspelen op deze ontwikkelingen. Hoe? Tijdens deze keynote voorzien we je van praktische tips. Zorg dat je er bij bent op dinsdag 15 november zodat jij hier je voordeel mee kunt doen!

Hoe kan automatisering helpen bij de huidige personeelstekorten in de recreatiebranche? - door Robert Groot Jebbink (Account Manager Recreatie)
Een gesloten kiosk bij het zwembad, een (onderbezette) receptie die slecht bereikbaar is en de schoonmaakronde die door het gebrek aan personeel veel langer duurt. Allemaal voorbeelden van personeelsproblemen die ook in de recreatiebranche helaas steeds vaker aan de orde van de dag zijn. Hoe kan automatisering helpen om deze problemen op te lossen? Woon deze sessie bij op woensdag 16 of donderdag 17 november en laat je inspireren!

Benieuwd naar de andere kennissessies in het kennistheater? Bekijk hier het volledige programma.

Meld je gratis aan!

Een bezoek aan de Recreatie Vakbeurs stoomt je in een dag(deel) klaar voor het nieuwe recreatieseizoen! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en weet je waar je op moet inspelen om 'futureproof' te blijven. Je maakt kennis met de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete recreatiesector. Bovendien is dit een mooi moment om (bestaande) relaties te ontmoeten en nieuwe leveranciers te ontdekken. 

Heb je nog geen toegangsbewijs voor de Recreatie Vakbeurs? Geen probleem! Via onderstaande button kun je je gratis registreren. Graag tot dan!

Meld je nu aan!

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

RESERVERINGSSYSTEMEN
#