icon
Logo

Optimale zichtbaarheid met Google bedrijfsvermeldingen

23 november 2017

Als Google Top Contributor weet Jurjen de Vries als geen ander hoe u ervoor kunt zorgen dat uw recreatieonderneming met behulp van bedrijfsvermeldingen optimaal zichtbaar is in Google

Tijdens het kennisevent Leisure in Business heeft Jurjen vele handvatten en tips & tricks gedeeld met de deelnemers.

Laat ook uw recreatieonderneming opvallen!

Wat voornamelijk belangrijk te weten is, is dat Google niet alleen de informatie laat zien in de zoekmachines, maar ook bij Google Maps, Google advertenties (betaald), Google Hotel Finder en Google Trips. Maar hoe zorgt u er nu daadwerkelijk voor dat u alles binnen Google optimaal heeft ingericht? Onderstaand enkele handige tips en tricks voor een betere bedrijfsvermelding op Google!

  • Zorg dat alle bedrijfsinformatie goed gevuld is. Geef hierbij aan of het uw bedrijf betreft, vul de openingstijden in - ook bij seizoensveranderingen en feestdagen - en voeg foto's toe.
  • Maak een 360? foto; dit kunt u zelf doen via een vertrouwde professional
  • Voeg bij juw bedrijfsinformatie een extra URL toe, bijvoorbeeld die van je reserveringspagina
  • Maak een e-mail, zoals een boekingsbevestiging, op met een reserving markup

Alle van de bovenstaande punten zijn eenvoudig toe te voegen en/of aan te passen via www.google.nl/mijnbedrijf

Google betaalde advertenties

Naast een goede inrichting van bovenstaande punten, is het ook zinvol om gebruik te maken van de betaalde advertenties van Google. Uw bedrijf en advertentie zullen hierdoor nog meer opvallen; zo zullen uw telefoonnummer en adres in het resultatenoverzicht van de zoekmachine vermeld worden. Uw zoekresultaat gaat er anders uit zien, waardoor uw bedrijf meer opvalt.

We hopen dat deze praktische tips u helpen bij een betere zichtbaarheid in Google. Mocht u vragen hebben met betrekking tot Google, ga dan eens naar een Google Forum en stel daar uw vraag aan een Google Top Contributor!

Leisure in Business Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van Leisure in Business? Schrijf u dan nu in voor de Update Service en blijf geïnformeerd!

Inschrijven

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#