icon
Logo

Optimaal facilitair management met koppeling Stratech - Keyplan

18 maart 2016

Om het facilitair management van onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen, heeft Stratech onlangs een partnerovereenkomst met Keyplan -Winnaar van het MKB IDEE 2015- gesloten. 

Lees wat de meerwaarde is van deze koppeling en de voordelen die deze voor u als recreatieondernemer heeft. 

Keyplan

Met behulp van de oplossing van Keyplan kunnen personeelsplanning, facilitair beheer en klachtenafhandeling real-time gecoördineerd en beheerd worden; van de Housekeeping tot de Groenvoorziening, van de Technische Dienst tot de werkzaamheden van de receptie.

Via een natuurlijke workflow komen alle taken en meldingen binnen een park altijd bij de juiste persoon terecht. Keyplan functioneert enerzijds als to-do-applicatie voor medewerkers, maar ook als bron van informatie voor bijvoorbeeld managers en receptiemedewerkers.

Meerwaarde koppeling reserveringssysteem en facilitaire dienst

Door de koppeling tussen Keyplan en Stratech is de informatie over het verhuurobject of de verhuurder altijd up-to-date en zijn statusoverzichten van de bungalows op het park altijd actueel.

Groot voordeel is dat door deze directe koppeling automatisch taken - zoals schoonmaak, controle, inbreng bedlinnen/kinderstoel - bij elke nieuwe reservering kunnen worden gegenereerd, waarna deze direct terechtkomen bij de betreffende medewerkers in het veld.

Vervolgens wordt vanuit Keyplan automatisch naar Stratech teruggekoppeld of accommodaties schoongemaakt/gecontroleerd zijn zodat in het reserveringssysteem direct zichtbaar is of gasten al ingecheckt kunnen worden. Hierdoor wordt veel tijd en geld bespaart, waarnaast de dienstverlening op een recreatiepark enorm zal stijgen.

Voordelen voor u als recreatieondernemer

 
 
  • Real-time informatie en dus rechtstreekse aansturing
  • Efficiënte inzet van medewerkers
  • Tijd- en geldbesparing
  • Optimale dienstverlening en hierdoor optimale servicebeleving dooor uw gasten
Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de module Facilitair Management of koppeling met Keyplan u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Facilitair Management is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#