icon
Logo

Op zoek naar meer tijd voor persoonlijk contact met je gast?

26 augustus 2020
 

Jouw tijd is erg kostbaar, het is dat ook belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan. Jouw tijd is immers beperkt en die wil je goed besteden. 

Maar hoe zorg je er als recreatieondernemer nou voor dat jij jouw tijd efficiënt en zoveel mogelijk aan je gast besteed? Onze Booking specialist Carmen licht dit graag toe in onderstaand artikel.

Heb jij er wel eens bij stilgestaan dat tijd één van de weinige dingen is die je nooit meer terug krijgt zodra je deze hebt besteed? Dit maakt dat jouw tijd dus erg kostbaar is, immers kun je geld terug verdienen maar tijd niet. Doordat jouw tijd zo kostbaar is, is het belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan. Maar hoe zorg je er nu als recreatieondernemer voor dat jij jouw tijd efficiënt en zoveel mogelijk aan jouw gast besteed? Ons reserveringssysteem Stratech Booking maakt dit mogelijk voor je.

Top-7 tijdsbesparingen van ons reserveringssysteem Stratech Booking

Er zijn zeven belangrijke werkzaamheden waarmee je met behulp van ons reserveringssysteem Stratech Booking veel tijd kunt besparen. Je leest ze alle zeven hieronder.

1. Online boeken
Hoe vaak word jij op een dag gebeld en/of gemaild met de vraag of je nog beschikbaarheid hebt? Door gebruik te maken van het online boeken maak je de gast zelfredzamer én kun je hem of haar sneller van een antwoord voorzien. De gast kan namelijk gelijk op de website zien wat er beschikbaar is en wat de bijbehorende kosten zijn.

2. Inzicht in beschikbaarheid
Je wilt graag snel en eenvoudig kunnen zien wat je bezetting is voor de aankomende week of weken en welke plaatsen je voor die periode nog beschikbaar hebt. Met behulp van een handig en overzichtelijk planbord heb je dit in één oogopslag inzichtelijk.

3. Gegevens eenmalig vastleggen
Vaak heb je te maken met terugkerende gasten. De gegevens van deze gasten worden bij elk bezoek vaak opnieuw genoteerd. In Stratech Booking hoef je deze gegevens maar één keer in het systeem vast te leggen en kun je deze bij een terugkerende reservering direct opnieuw gebruiken.

4. Versturen van reserveringsbevestigingen
Zodra een gast een reservering heeft gemaakt, wil je deze natuurlijk per e-mail bevestigen. Door dit met behulp van Stratech Booking te doen worden alle gegevens van de reservering automatisch ingevuld en kun je direct de reserveringsbevestiging versturen.

5. Aankomsten- en vertrekken per dag
Graag wil je, wanneer jouw dag begint, weten welke gasten er allemaal aankomen en vertrekken. In Stratech Booking zijn deze in één oogopslag inzichtelijk. Deze zijn vervolgens ook nog eens direct in- en uit te checken.

6. Aanlevering boekhouding
Voor de boekhouding heb je verschillende gegevens nodig, waaronder een btw-overzicht. Het is vaak een tijdrovende klus om al deze gegevens te verzamelen, waarna de boekhouder ook nog eens tijd kwijt is voor de verwerking. Met Stratech Booking zijn deze gegevens met één druk op de knop beschikbaar, uit te draaien en direct gereed voor de boekhouding.

7. Opgave toeristenbelasting
De gemeente wil elk jaar weten hoeveel toeristenbelasting je hebt ontvangen. Het kost vaak veel tijd om dit te berekenen en op papier te krijgen. Met Stratech Booking is de toeristenbelasting in één overzicht beschikbaar, die je gelijk kunt versturen naar jouw gemeente.   

Hulp nodig?

Wil jij ook tijd besparen en deze tijd besteden aan persoonlijk contact met je gasten, zodat jouw dagelijks werk nóg leuker wordt? Wacht dan niet langer en neem contact met me op, zodat ik je kan laten zien hoe Stratech Booking jou kan helpen!

Ja, graag!

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Booking
#