icon
Logo

Ontmoet ons tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Op 16, 17 en 18 november 2021 vindt in Evenementenhal Hardenberg de Recreatie Vakbeurs plaats!

Stratech zal dit jaar wederom als exposant aanwezig zijn tijdens deze vakbeurs! We begroeten je graag op onze stand 334 om je bij te praten over alle mogelijkheden die onze marketing- en reserveringssystemen jouw recreatieonderneming kunnen bieden. 

Evenementenhal Hardenberg Van 16 november 2021, 10:00 uur
tot 18 november 2021, 18:00 uur

We hebben het twee jaar moeten missen en kijken daarom bijzonder uit naar deze editie van de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Eindelijk kunnen we elkaar weer fysiek ontmoeten tijdens de meest inspirerende vakbeurs van het jaar!

Uiteraard is Stratech weer als exposant aanwezig. We praten graag met je bij over de ontwikkelingen binnen jouw recreatiebedrijf en de (geplande) ontwikkelingen binnen Stratech-RCS (Enterprise) en Stratech Booking. Heb je concrete vragen? Onze Recreatie Specialisten staan je op onze stand 334 graag te woord! Het beloven drie interessante en inspirerende dagen vol kennisdeling te worden, dus zorg dat je erbij bent!

 

Woon onze kennissessies bij!

Als jouw kennispartner verzorgen wij gedurende de Recreatie Vakbeurs dagelijks diverse kennissessies! Zo staat op dinsdag 16 november van 15:00 - 16:00 uur een podcast gepland in de Recreatie Studio waarin ons online reserveringssysteem Stratech Booking een hoofdrol speelt. Op woensdagochtend verzorgen wij van 11:00 - 12:00 uur samen met onze partner HISWA-RECRON een sessie in het kennistheater met als onderwerp 'Dynamic Pricing' en op hetzelfde tijdstip donderdagochtend in de Recreatie Studio een podcast samen met RED Online Marketing waarin het onderwerp 'E-mailmarketing' centraal staat.

 

Meld je gratis aan!

Een bezoek aan de Recreatie Vakbeurs stoomt je in een dag(deel) klaar voor het nieuwe recreatieseizoen! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en weet je waar je op moet inspelen om 'futureproof' te blijven. Je maakt kennis met de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete recreatiesector. Bovendien is dit een mooi moment om (bestaande) relaties te ontmoeten en nieuwe leveranciers te ontdekken. 

Heb je nog geen toegangsbewijs voor de Recreatie Vakbeurs? Geen probleem! Via onderstaande button kun je je gratis registreren. Graag tot dan!

Meld je nu aan!

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

RESERVERINGSSYSTEMEN
#