icon
Logo

Online demonstratie Benchmark Verblijfsrecreatie

Graag demonstreren wij u de mogelijkheden van de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie.

Hiervoor organiseren we op dinsdag 17 april van 10.30 tot 11.30 uur een gratis online demonstratie. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Online Demonstratie

Weet u hoe u presteert ten opzichte van gelijkwaardige recreatiebedrijven? En heeft u inzicht in het boekingspatroon van uw gast zodat u uw marketing hierop kunt afstemmen? Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in hoe uw recreatiebedrijf presteert ten opzichte van de markt en stelt u in staat uw behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Tijdens de online demonstratie zal Mark Gerrits, Account Manager Recreatie, u de mogelijkheden van de Benchmark laten zien en vertellen hoe u met behulp van de Benchmark meer rendement uit uw recreatiebedrijf kunt halen.

Direct inschrijven

Ook benieuwd hoe u met behulp van de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie meer rendement uit uw recreatiebedrijf kunt halen? Meld u dan nu aan voor de gratis online demonstratiesessie!

Inschrijven

Meer over Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van de markt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Benchmark Verblijfsrecreatie
#