icon
Logo

Verbeterde reserveringenlijst in Stratech Booking

26 maart 2020

Ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking is continu in ontwikkeling! De reserveringenlijst toont meer informatie over reserveringen. Deze lijst is nu vernieuwd en verbeterd!

Demo aanvraag 

Nieuwe reserveringenlijst

Stratech Booking is hét flexibele, online reserveringssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor kleinere recreatiebedrijven. Met Stratech Booking ben je altijd (online) boekbaar, heb je altijd en overal inzicht in je reserveringen, kun je tijdig bevestigingen versturen en ben je flexibel in het toepassen van prijzen en arrangementen. 

Onze Booking BEE is continu is ontwikkeling! Zo is recent de reserveringenlijst - die meer informatie toont over de reservering - vernieuwd en verbeterd! Zo zijn onder andere het geboekte object, het totaalbedrag van de reservering evenals de openstaande en achterstallige bedragen inzichtelijk. Het is tevens mogelijk om eenvoudig in alle kolommen te zoeken, filteren en sorteren.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de nieuwe en verbeterde reserveringenlijst!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stratech Booking? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Booking
#